EUROLEAGUE

Διαμαντίδης: "Θέλω να φύγω αξιοπρεπέστατα"

Διαμαντίδης: "Θέλω να φύγω αξιοπρεπέστατα"

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης μίλησε μετά το τέλος του αγώνα με τη Λοκομοτίβ Κουμπάν (84-79), τονίζοντας πως αυτό που τον ενδιαφέρει είναι να φύγει με αξιοπρέπεια από τη δράση.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού ήταν ο κορυφαίος στη νίκη επί της Λοκομοτίβ Κουμπάν (84-79) , όντας ο παίκτης που σήμανε την ανατροπή δεδομένων στο τελευταίο δεκάλεπτο. Ο αρχηγός των "πρασίνων" μίλησε στη συνέντευξη τύπου μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης τονίζοντας πως " μπαίνω στο γήπεδο και το χαίρομαι. Είναι ωραίο να παίζεις μπροστά σε 15.000 άτομα. Σε δύο μήνες θα έχει τελειώσει όλο αυτό. Χαίρομαι που είμαι εδώ και το απολαμβάνω. Είναι πολύ όμορφο να παίζεις σε τέτοια ατμόσφαιρα, είναι μια εμπειρία που δεν έχουν ζήσει πολύ. Καλώς ή κακώς, είμαστε ευλογημένοι", ενώ τόνισε πως "θέλω να φύγω από όλο αυτό αξιοπρεπέστατα".

Σχολιάζοντας τη νίκη επί της Λοκομοτίβ Κουμπάν είχε να επισημάνει πως " όπως είπα και πριν το ματς, η Λοκομοτίβ είναι μια πολύ καλή ομάδα. Δεν ξεκινήσαμε καλά αφού ήμασταν νευρικοί, οπότε προσπαθούσαμε να γυρίσουμε το παιχνίδι. Πιστεύω ότι στο τέταρτο δεκάλεπτο κάναμε πολύ καλή δουλειά. Είχαμε την ευκαιρία στο τέλος να πάρουμε και τη διαφορά που θέλαμε. Κρατάμε τη νίκη και την προσπάθεια που κάναμε. Βήμα βήμα συνεχίζουμε".

Τέλος σχολίασε πως " ξέραμε από την αρχή τι θα αντιμετωπίσουμε. Κρατάω το καθαρό μυαλό που είχαμε στα τελευταία λεπτά. Βρήκαμε το σθένος να αντιδράσουμε και να έχουμε σωστές επιλογές στην επίθεση. Αντιδράσαμε κι αυτό δείχνει την ποιότητά μας".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ