EUROLEAGUE

Δεύτερη καλύτερη επίδοση στην ιστορία της EuroLeague τα 8 μπλοκ του Μουστάφα Φαλ: Μυθικό το stat-line του

EUROLEAGUE 2023-2024 /  - .   (EUROKINISSI)
EUROLEAGUE 2023-2024 / - . (EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Πράγματα και θαύματα από τον Μουστάφα Φαλ στην εκτός έδρας νίκη του Ολυμπιακού επί της Βιλερμπάν. Δείτε τον απολογισμό του Γάλλου σέντερ.

Αυτά που έκανε το βράδυ της Παρασκευής (22/12) ο Μουστάφα Φαλ στο Βιλερμπάν - Ολυμπιακός, θα μνημονεύονται για χρόνια. Ο Γάλλος σέντερ έπαιξε 34 λεπτά στην LDLC Arena και γέμισε τη στατιστική του με μαγικό τρόπο, χωρίς μάλιστα να πάρει πολλές προσπάθειες. Μόλις δύο πόντους είχε από 1/2 δίποντα, αλλά...

Αλλά έκανε τα πάντα σε ριμπάουντ, δημιουργία και άμυνα. Μάζεψε επτά σκουπίδια, μοίρασε επτά ασίστ για να ισοφαρίσει το ρεκόρ καριέρας του στη EuroLeague, έκοψε οκτώ μπλοκ για την καλύτερη ατομική του επίδοση, η οποία συνιστά και τη δεύτερη κορυφαία στην ιστορία της διοργάνωσης στη σύγχρονη μορφή της (από το 2000 κι έπειτα).

Δέκα κοψίματα είχε κάνει ο Στόγιαν Βράνκοβιτς σε αγώνα της Μπολόνια με την Τσιμπόνα τον Φεβρουάριο του 2001, ενώ οκτώ είχε καταγράψει πέρα από τον Φαλ και ο Γκριγκόρ Χίζνιακ (πέρασε από το Περιστέρι) σε αγώνα της Ζάλγκιρις Κάουνας με την Εστουδιάντες τον Δεκέμβριο του 2000. Από επτά έχουν γράψει εκτός από τον Χίζνιακ (δύο φορές) οι Λόρεν Γουντς - Ντάριους Λαβρίνοβιτς.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ