ΚΟΛΟΣΣΟΣ

"Δενόμαστε ολοένα και περισσότερο"

ΑΡΗΣ - ΚΟΛΟΣΣΟΣ / Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΓΙΑΝΗΣ ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ)
Ασημακόπουλος #X3

"Η χημεία μας μέρα με τη μέρα είναι καλύτερη" δήλωσε για τον Κολοσσό ο Αντώνης Ασημακόπουλος

Συγκεκριμένα ο αρχηγός του Κολοσσού τόνισε: " Θεωρώ ότι όλα πάνε καλά και το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας μας ολοκληρώθηκε σίγουρα με απόλυτη επιτυχία. Eπίσης είναι πολύ ευχάριστο και ικανοποιητικό το γεγονός ότι δεν είχαμε κάποιους τραυματισμούς. Tο γεγονός αυτό, τα λέει όλα από μόνο του. Yπάρχει μεγάλη διάθεση και όρεξη γιαδουλειά και όλοι δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό σε καθημερινή βάση.

Για τη χρονική στιγμή που βρισκόμαστε έχουμε αναπτύξει άριστες επαγγελματικές και φιλικές σχέσεις με όλα τα παιδιά μέσα κι έξω από το γήπεδο. H συνεργασία μας είναι σε πολύ καλό δρόμο, αφού οι εντολές του κόουτς είναι σαφέστατες και δεν υπάρχουν παρερμηνείες. H χημεία μας μέρα με τη μέρα είναι καλύτερη και πλέον μέσω των φιλικών αγώνων, θα μπορέσουμε να βγάλουμε πιο χρήσιμα συμπεράσματα".

Όσον αφορά τα φιλικά που θα δώσει η ομάδα στο Μπόρμιο, ο Ασημακόπουλος είπε: " Σίγουρα είναι τα πρώτα κρας τεστ και πιστεύω ότι με τη δουλειά που έχουμε κάνει, θα δείξουμε ένα πολύ καλό πρόσωπο. Θα αποκομίσουμε περισσότερες εμπειρίες και για πρώτη φορά θα βάλουμε τα κορμιά μας σε αγωνιστική δράση. Στους αγώνες αυτούς θα έχουμε τη δυνατότητα να κοιτάξουμε τις αδυναμίες μας, έτσι ώστε στο μέλλον να διορθώσουμε τα λάθη μας και να εντοπίσουμε επίσης τα δυνατά μας σημεία. Το πιο σημαντικό είναι ότι μέσα από τους αγώνες θα μπορέσουμε να εξαλείψουμε τις άσχημες παραμέτρους, που θα διαπιστώσουμε".

Αναφερόμενος στους Λανς Χάρις και Στίβεν Σμιθ: " Kάθε νέοι παίκτες, πόσο μάλλον οι ξένοι, χρειάζονται μία πίστωση χρόνου για να προσαρμοστούν σταδεδομένα των ομάδων. Kαι οι δύο είναι πολύ δεκτικοί σαν άνθρωποι και αθλητές και έχουν κάνει πολλάάλματα. H συνεργασία μας είναι άψογη".

Τέλος για τα νέα παιδιά της ομάδας, δήλωσε: " Tα παιδιά αποτελούν κομμάτι της ομάδας και η απόδοση τους θα αποτελέσει βαρόμετρο. Θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην βελτίωση του Kολοσσού".







TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ