EUROLEAGUE

Δεν το περίμενε ο Γκάμπριελ

Δεν το περίμενε ο Γκάμπριελ

Ο Χέρμαν Γκάμπριελ παρουσιάστηκε από την Ουνικάχα (εκ των αντιπάλων του Ολυμπιακού, στο TOP-16 της Euroleague) και εξήγησε πως ένιωσε τεράστια έκπληξη όταν έμαθε για το ενδιαφέρον της Μάλαγα.

Ο Χέρμαν Γκάμπριελ έπαιξε για πρώτη φορά στην Μάλαγα το 1999, υπό τις οδηγίες του Μπόζινταρ Μάλκοβιτς. Σήμερα (02/02) η Ουνικάχα παρουσίασε τον 34χρονο φόργουορντ-σέντερ στο "Martin Carpena", στο πλευρό του τεχνικού Διευθυντή, Κάρλος Χιμένεθ.

"Ένιωσα τεράστια έκπληξη όταν έμαθα ότι η Ουνικάχα με θέλει στην ομάδα! Η κλήση του Κάρλος (σ.σ. Χιμένεθ) και του τεχνικού τιμ για να υπογράψουμε τα συμβόλαια ήταν κάτι εκπληκτικό. Βρίσκομαι τις τελευταίες ώρες στην Ανδαλουσία και νιώθω ξανά την αγάπη των φίλων της Μάλαγα. Ήθελα πάντα να επιστρέψω. Γύρισα, λοιπόν, σε έναν οργανισμό και σε μια πόλη που προσφέρουν ιδανικές συνθήκες στην οικογένειά μου. Πλέον προσπαθώ να μάθω τα συστήματα. Αυτή την εβδομάδα θα μιλήσω με τον κόουτς και θα μου εξηγήσει επακριβώς τον ρόλο μου. Ήθελα το Νο12 στη φανέλα όμως το έχει ο Σουάρεθ. Πήρα, λοιπόν, το Νο3. Ήταν το νούμερο που είχα στη Βενεζουέλα. Ο προημιτελικός με την Μπιλμπάο θα είναι πολύ ξεχωριστός για μένα. Όχι γιατί παίζω κόντρα στην πρώην ομάδα μου, αλλά επειδή θέλω να κερδίζω".

Ο Ο Ζοάν Πλάθα μπορεί να τον υπολογίζει για τον β' γύρο του TOP-16, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ (27/02).

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΛΑΓΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ