ΜΠΑΣΚΕΤ

Τα ζευγάρια του Copa del Rey

Τα ζευγάρια του Copa del Rey

Από τη στιγμή που "κλείδωσε" η πρώτη οκτάδα της Liga Endesa, έγινε η κλήρωση των προημιτελικών. Ένα ντέρμπι με άρωμα Euroleague έβγαλε η κληρωτίδα. "Φωτιά" τα κορίτσια που έκαναν τη διαδικασία, στο γήπεδο της Γκραν Κανάρια.

Με τον πρώτο γύρο της Liga Endesa να έχει ολοκληρωθεί (χθες, 18/1), ήρθε η ώρα της κλήρωσης του Copa del Rey. Το οποίο φέτος δεν έχει τη Λαμποράλ Κούτσα ( ας όψεται η Ρεάλ Μαδρίτης ), αλλά ομάδες που δείχνουν να ξεπερνούν τον εαυτό τους στο πρώτο μισό της σεζόν. Μία εξ αυτών είναι η Μπιλμπάο, που κληρώθηκε να αντιμετωπίσει την -πρωτοπόρο του ισπανικού πρωταθλήματος- Ουνικάχα Μάλαγα, στα προημιτελικά.

Την ίδια ώρα, η Ρεάλ Μαδρίτης καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Σαραγόσα, ενώ η Μπαρτσελόνα θα αντιμετωπίσει τη Βαλένθια, στο πιο αμφίρροπο παιχνίδι του Copa. Τέλος, η Μπανταλόνα κοντράρεται με τη Γκραν Κανάρια, που φέτος θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω στη δεύτερη τη τάξει διοργάνωση της Ισπανίας. Το μείζον είναι πως "clasico" μπορεί να έχουμε μόνο στον τελικό της διοργάνωσης.

Αναλυτικά τα ζευγάρια:

1. Μπαρτσελόνα - Βαλένθια

2. Ουνικάχα Μάλαγα - Μπιλμπάο

3. Μπανταλόνα - Γκραν Κανάρια

4. Ρεάλ Μαδρίτης - Σαραγόσα

* Ο Νικητής 1 θα αντιμετωπίσει τον Νικητή 2 και ο Νικητής 3 θα κοντραριστεί με τον Νικητή 4, στα ημιτελικά.

Φάτε μάτια ψάρια

Η διαδικασία έγινε με τον... πατροπαράδοτο τρόπο της κληρωτίδας, αλλά είχε το κάτι παραπάνω -εν συγκρίσει με ανάλογες περιπτώσεις του παρελθόντος. Βλέπετε, σε αυτή συμμετείχαν τέσσερα μοντέλα που, όπως και να έχει, εντυπωσίασαν με τη φυσική τους παρουσία. Πρόκειται για τις δύο Βασίλισσες του Καρναβαλιού της Λας Πάλμας και τις δύο Miss Λας Πάλμας. Δείτε τις φωτογραφίες για να βγάλετε ιδίοις όμμασι τα συμπεράσματά σας.

Τα ζευγάρια του Copa del Rey
Τα ζευγάρια του Copa del Rey
Τα ζευγάρια του Copa del Rey
Τα ζευγάρια του Copa del Rey
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ