ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Δεν θα παίξει στην Εθνική ο Μαυροκεφαλίδης

Δεν θα παίξει στην Εθνική ο Μαυροκεφαλίδης
INTIME SPORTS

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης δεν θα ενισχύσει την Εθνική Ελλάδος στο Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας, όπως ενημέρωσε τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας.

Ο διεθνής φόργουορντ ήταν ένα από τα ονόματα που ανακοινώθηκαν στην προεπιλογή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος την περασμένη Παρασκευή, αλλά ο ίδιος τόνισε ότι αντιμετωπίζει σοβαρά οικογενειακά προβλήματα, που σε συνδυασμό με την "μετακόμιση" του στη Ρωσία πρέπει να επιλυθούν άμεσα.

Ο Μαυροκεφαλίδης πριν από λίγες ημέρες ανακοινώθηκε από τη Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης, αρνούμενος την πρόταση ανανέωσης συμβολαίου που του έκανε ο Ολυμπιακός.

Κι η ρωσική ομάδα (που ξεκινά προετοιμασία στο δεύτερο 10ήμερο του Αυγούστου) ήταν ο ένας λόγος που επικαλέστηκε για να μη δώσει το παρών στην προετοιμασία της Εθνικής, καθώς θα χρειαστεί να λείψει από τη χώρα μας για αρκετό καιρό και θα χρειαζόταν να τακτοποιήσει προσωπικές υποθέσεις και να λύσει προβλήματα που σε διαφορετική περίπτωση δεν θα του επέτρεπαν να συγκεντρωθεί στις υποχρεώσεις της "γαλανόλευκης".

Αυτό τόνισε σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τους ανθρώπους της ομάδας. Οι τελευταίοι δεν θεωρούν ότι η απόφαση είναι τελική και περιμένουν τη συμμετοχή του παίκτη στις προπονήσεις, χωρίς ωστόσο να κρύψουν μια αρχική δυσαρέσκεια.

Ο 27χρονος φόργουορντ αν και δεν είχε αγωνιστεί ποτέ σε μεγάλο τουρνουά με την "επίσημη αγαπημένη", βρισκόταν στα πλάνα του Ηλία Ζούρου, μετά την εξαιρετική χρονιά που έκανε με τους "ερυθρόλευκους". Ο ομοσπονδιακός τεχνικός υπολόγιζε ιδιαίτερα στην επιθετική του ικανότητα και τον προόριζε για μια επιλογή στο "4", μαζί με τον "παλιό" Αντώνη Φώτση.

Τα πλάνα του ομοσπονδιακού τεχνικού, ωστόσο, άλλαξαν μετά την άρνηση του Μαυροκεφαλίδη. Μένει να δούμε αν θα επιλεχτεί κι ένας επιπλέον πάουερ-φόργουορντ (Πρίντεζης), ή αν απλά θα εδραιωθεί η θέση του Κώστα Καϊμακόγλου.

Είναι άγνωστο ακόμη αν ο Μαυροκεφαλίδης κάνει τελικά πράξη την αρχική του τοποθέτηση (να μην αγωνιστεί δηλαδή), ωστόσο, στην Εθνική επικρατεί προβληματισμός, καθώς υπάρχουν φήμες ότι κι άλλος ένας παίκτης της φροντ-λάιν δεν είναι 100% αποφασισμένος να βοηθήσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, χωρίς να έχει εκφραστεί δημόσια για το θέμα.

Να σημειωθεί ότι έχουν κληθεί ακόμη οι: Σπανούλης, Ζήσης, Καλάθης, Σλούκας, Μάντζαρης, Βασιλειάδης, Περπέρογλου, Παπανικολάου, Καϊμακόγλου, Μπράμος, Φώτσης, Μπουρούσης, Βουγιούκας, Κουφός, Σχορτσιανίτης.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ