ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN

"Δεν είχαμε πρόθεση να θίξουμε"

"Δεν είχαμε πρόθεση να θίξουμε"
Σκουρτόπουλος

Η ομάδα των Δυτικών Προαστείων εξέδωσε ανακοίνωση για το θέμα που δημιουργήθηκε

Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει: "Πολλές φορές στο παρελθόν κληθήκαμε να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε ελέφαντες. Μερικοί θέλησαν να μας βάλουν σ’ αυτή τη διαδικασία και τώρα, με αφορμή την επιλογή (από μια πεντάδα ικανότατων τεχνικών) του προπονητή Θανάση Σκουρτόπουλου.Δεν είναι πάντα εύκολο να διοικείς. Πολλές φορές η συνισταμένη που σε οδηγεί σε μια απόφαση απέχει πολύ από τον τρόπο που άλλοι αντιλαμβάνονται τα πράγματα. Μοιραία, επέρχεται διχογνωμία ή και σύγκρουση.
Πολύ λόγος έγινε πρόσφατα από γνωστούς και αγνώστους, στο site των φιλάθλων μας Fentagin για τη μη επιλογή του Αργύρη Πεδουλάκη. Ζήτησε και ο ίδιος ο Αργύρης, με δήλωσή του, να χαμηλώσουν οι τόνοι.Είναι πράγματι προς τη σωστή κατεύθυνση αυτή η ενέργεια. Υπερθεματίζουμε και εμείς. Μια διοίκηση που πάντα την ενότητα επεδίωκε στο Περιστέρι και αποδεδειγμένα για την ενότητα πάσχιζε. Ολοι γνωρίζουν τον αγώνα που έχουμε κάνει για ενότητα, συστράτευση και συμπόρευση.

Ασφαλώς και δεν υπήρχε καμιά πρόθεση να θίξουμε προσωπικά ή επαγγελματικά κάποιον από τους τεχνικούς με τους οποίους συζητήσαμε, πόσο μάλλον τον Αργύρη Πεδουλάκη, του οποίου τη μεγάλη προσφορά ως αθλητή και προπονητή στο Περιστέρι, κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει.Αλλωστε, οι παροικούντες στο Περιστέρι γνωρίζουν: πριν από ένα χρόνο ακριβώς η τότε διοίκηση του Περιστερίου είχε ζητήσει από τον Αργύρη να αναλάβει την ομάδα μας, για να ξαναζήσουμε μαζί μέρες δόξας.

Τότε επέλεξε να πάει στον ΠΑΟΚ. Κανείς δεν άκουσε από το στόμα μέλους της διοίκησής μας, να βάζει το θέμα σε ηθική βάση επειδή (λογικά) το Περιστέρι θα έπρεπε να προηγηθεί. Ηταν μια επαγγελματική επιλογή.

Αυτά έχει ο επαγγελματισμός και οι υγιώς σκεπτόμενοι το καταλαβαίνουν.Εμείς αναγκαστήκαμε σήμερα να τοποθετηθούμε για δυο λόγους: επειδή επίσης θέλουμε να ζητήσουμε ενότητα και σύμπνοια, αλλά και για να διευκρινίσουμε το αυτονόητο πως καμιά απολύτως σκοπιμότητα δεν υπήρξε. Κάποια στιγμή στο μέλλον οι δρόμοι μας με τον Αργύρη πιθανότατα θα ξανασυναντηθούν.Τώρα, όμως, όλοι πρέπει να στηρίξουμε την ομόφωνη απόφαση της διοίκησης και τον Θανάση Σκουρτόπουλο στη δύσκολη προσπάθεια που ανέλαβε…"






TAGS ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ