EUROLEAGUE

Δάκτυλος Μέσι για τον Σανλί

Ο Σερτάκ Σανλί της Αναντολού Εφές
Ο Σερτάκ Σανλί της Αναντολού Εφές EUROKINISSI

Ο Σερτάκ Σανλί είναι έτοιμος να υπογράψει στην Μπαρτσελόνα και ο Βασίλης Σκουντής αποκαλύπτει τον ρόλο του Μέσι - ή μάλλον της... συζύγου του - στη μεταγραφή του Τούρκου σέντερ στους Καταλανούς.

"Cherchez la femme", κατά πως λένε και οι Γάλλοι, αλλά εκτός από δαύτους το λένε επίσης οι Καταλανοί, οι Αργεντινοί και οι Τούρκοι!

Ο Σερτάτς Σανλί είναι έτοιμος να υπογράψει στην Μπαρτσελόνα και στην προκειμένη περίπτωση παίζει ρόλο και η γυναίκα…

Η μάλλον, οι γυναίκες!

Για την ακρίβεια παίζουν ρόλο η δική του γυναίκα και η γυναίκα του Λιονέλ Μέσι, που είναι φιλενάδες, άγνωστο το πώς και από ποια συγκυρία…

Η Εφές πρόσφερε στον Τούρκο σέντερ που αποτελεί μακράν τον πιο βελτιωμένο παίκτη της εφετινής EuroLeague, ετήσιο συμβόλαιο 850.000 ευρώ που το ανέβασε στο ένα εκατομμύριο, αλλά σε τουρκικές λίρες (10.000.000).

Οι Καταλανοί τους οποίους ο Σανλί τσάκισε στην αρχή του τελικού στην Κολωνία (12 πόντοι), αλλά στη συνέχεια χρεώθηκε με τέσσερα φάουλ, αναζητούν άλλη μια κολώνα στη ρακέτα τους και ο λεγάμενος τους ταιριάζει ταμάμ!

Εκτός από το βαρύ όνομα της Μπαρτσελόνα και τα χρήματα, επιστρατεύθηκαν και τα μεγάλα μέσα: η σύζυγος του Μέσι, Αντονέλα Ροκούζο που είναι φιλενάδα με τη γυναίκα του Σανλί μίλησε στον άντρα της, αυτός είπε την καλή του την κουβέντα στον πρόεδρο Τζουάν Λαπόρτα ο οποίος άναψε το πράσινο φως για να ματσάρει η Μπαρτσελόνα την προσφορά της Εφές και να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ