ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δ. Γιαννακόπουλος: "Έρχονται και άλλες επιτυχίες"

Δ. Γιαννακόπουλος: "Έρχονται και άλλες επιτυχίες"
INTIME SPORTS

Χαρούμενους τους κάνει όλους η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, όπως τόνισε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Διαβάστε αναλυτικά τι δήλωσε.

Ικανοποιημένος από την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας εμφανίστηκε ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

"Σίγουρα είναι ένας τίτλος που μας κάνει όλους χαρούμενους. Βασικά είναι μια νίκη ψυχολογίας για τους δύσκολους αγώνες που έρχονται με τις Ζαλγκίρις και ΤΣΣΚΑ", δήλωσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και πρόσθεσε:

Δείτε ρεπορτάζ, συνεντεύξεις από το "αιώνιο" ντέρμπι του Κυπέλλου Ελλάδας στην 21η SUPER BALL...

" Πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε και στην συνέχεια και θα έρθουν και άλλες επιτυχίες. Οπουδήποτε βρίσκεται ο Ολυμπιακός, πάντα επισκιάζεται ένας αγώνας. Όπως είπα και πιο πριν, πρέπει αυτή η ομάδα κάποια στιγμή να τιμωρηθεί. Φιλόπουλος, Ριζούπολη, Τροκαντερό, Συγγρού μία, Συγγρού δύο, τώρα εδώ... Κάποια στιγμή δεν θα βρεθεί κάποιος που να έχει το σθένος να τους τιμωρήσει;

Δεν το καταλαβαίνω αυτό το πράγμα. Σε κάθε άθλημα έχουμε συνηθίσει να παίζουμε εναντίον 8, στο ποδόσφαιρο εναντίον 14, στο βόλεϊ εναντίον 8, στο μπάσκετ εναντίον 8. Που θα πάει αυτή η κατάσταση; Κάποια στιγμή θα πρέπει να τελειώνει".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ