ΑΡΗΣ

Χωρίς Τέρι και με Πανιώνιο

Χωρίς Τέρι και με Πανιώνιο
Τέρι

Χωρίς τον Ρεϊσόν Τέρι, θα παίξει και στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο, για την 5η αγωνιστική της Α1, ο Άρης

Από το πρωί μπορεί να υπήρξε νέα σειρά επαφών από τα γραφεία της ΚΑΕ Άρης στο Αλεξάνδρειο με την σλοβάκικη Ομοσπονδία, ωστόσο δεν υπήρξε κάποια εξέλιξη. Έτσι ο Μάσεϊ συνεχίζει να καταλαμβάνει την μία από τις δύο θέσεις των ξένων στο ρόστερ του Άρη μη έχοντας αποκτήσει το δικαίωμα να αγωνίζεται ως κοινοτικός.
Η στασιμότητα της υπόθεσης αυτής έχει σαν αποτέλεσμα ο Γκόρντον Χέρμπερτ να μην μπορεί να υπολογίζει στον Ρέισον Τέρι και για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Πανιώνιο στο Αλεξάνδρειο αφού συνεχίζει να μην αποκτά δικαίωμα συμμετοχής στις εν Ελλάδι υποχρεώσεις του Άρη παρά μόνο στην Ευρωλίγκα. Έτσι ο Αμερικανός φόργουορντ και απόφοιτος του Νορθ Καρολάινα αναμένει το παιχνίδι της Πέμπτης με την Ολίμπια Μιλάνο και πάλι στο Αλεξάνδρειο για την πέμπτης αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Αυτό βέβαια που είναι γεγονός είναι άλλη μία εβδομάδα έφθασε σήμερα στο τέλος της με την υπόθεση της παραλαβής του σλοβάκικου διαβατηρίου του Τζερεμάια Μάσεϊ να έχει φθάσει πλέον αισίως τους τρεις μήνες. Επόμενο είναι το ερώτημα να συνεχίζεται για το πότε το σίριαλ θα ολοκληρωθεί και ο Ρέισον Τέρι θα μπορεί να τεθεί στην διάθεση του Γκόρντον Χέρμπερτ και για τις εγχώριες υποχρεώσεις.

Στον Άρη πάντως δεν χάνουν το κουράγιο τους και ευελπιστούν πως είτε στην διάρκεια της επόμενης εβδομάδας είτε μέχρι το τέλος της θα έχουν το σλοβάκικο διαβατήριο του Μάσεϊ στα χέρια τους. Όπως και να έχει ο χρόνος θα δείξει.

Όσο για το αγωνιστικό κομμάτι; Η αποστολή του Άρη επέστρεψε χθες στις 2:10 μετά τα μεσάνυχτα και πάλι στην Θεσσαλονίκη από το Βίλνιους και αφού είχε χρειαστεί να παραμείνει για εφτά ώρες ενδιάμεσα στην Πράγα κάνοντας μία βόλτα στην πρωτεύουσα της Τσεχίας ώστε να περάσουν πιο γρήγορα.Για σήμερα ο Γκόρντον Χέρμπερτ έδωσε ραντεβού με τους παίκτες του στις 17:00 στο Αλεξάνδρειο με το πρόγραμμα του τεχνικού του Άρη να περιλαμβάνει αρχικά προβολή στο βίντεο και αμέσως μετά προπόνηση. Με αυτήν θα ξεκινήσει η μίνι προετοιμασία για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Πανιώνιο που θα ολοκληρωθεί αύριο το μεσημέρι.

Από την πλευρά του ο Αμερικανός γκαρντ του Άρη, Μπρέισι Ράιτ, θέλει να αφήσει πίσω του την ήττα της Τετάρτης από την Λιετούβος Ρίτας στο Βίλνιους τονίζοντας: " Την αφήνουμε πίσω μας αφού μπροστά μας έχουμε το παιχνίδι με τον Πανιώνιο για το πρωτάθλημα όπου θέλουμε να επιστρέψουμε και πάλι στις νίκες".

Καστλ: " Αβαντάζ λόγω έδρας"
Στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο, αναφέρθηκε και ο αρχηγός του Άρη, Τέρελ Καστλ, που ξεκαθάρισε ότι η ομάδα του έχει το πλεονέκτημα, λόγω της έδρας.

" Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο στο ελληνικό Πρωτάθλημα και γι’ αυτό στην ομάδα μας παίρνουμε τον κάθε αγώνα ξεχωριστά, με σκοπό να συνεχίσουμε την επιτυχημένη πορείας μας. Θα χρειαστεί να δείξουμε ιδιαίτερη προσοχή στον Πανιώνιο και απλά θα κάνουμε αυτά που πρέπει για να πάρουμε τη νίκη".

"Έχουμε υποστεί δύο ήττες από τις πιο σκληρές ομάδες του Πρωταθλήματος και τώρα θα πρέπει να κερδίσουμε σε όλους τους αγώνες, αρχής γενομένης την Κυριακή κόντρα στον Πανιώνιο. Θα έχουμε το αβαντάζ λόγω έδρας και με την βοήθεια των φιλάθλων μας όλα θα πάνε καλά".

"Δεν ξέρω πολλά πράγματα για τον φετινό Πανιώνιο. Πάνω από όλα όμως επικεντρωνόμαστε στην δική μας ομάδα και στο βίντεο θα μελετήσουμε το παιχνίδι του αντιπάλου, αποφασίζοντας για το πως θα πρέπει να κινηθούμε απέναντι τους. Η μπάλα βρίσκεται πλέον στα χέρια μας και απλά θα πρέπει να παίξουμε το μπάσκετ που ξέρουμε



".













TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ