EUROLEAGUE

Τέρι: "Αναλαμβάνω την ευθύνη"

Τέρι: "Αναλαμβάνω την ευθύνη"
Τέρι

Το ταξίδι από το Βίλνιους ξεκίνησε στις 14:55. "Αναλαμβάνω την ευθύνη", είπε ο Ρεϊσόν Τέρι

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, οι "κίτρινοι" θα φτάσουν στην Ελλάδα, στις 02:10, μετά από το κοπιαστικό ταξίδι, στο οποίο αναφέρθηκε και ο Τζερεμάια Μάσεϊ: " Σίγουρα είμαστε λίγο κουρασμένοι εξαιτίας και του ταξιδιού, αλλά θα πρέπει να συνηθίσουμε στο ρυθμό με τα διπλά παιχνίδια κάθε εβδομάδα".

Όσον αφορά στο ματς, ο Αμερικανός, είπε: " Πιστέψαμε ότι μπορούσαμε να πάρουμε το ματς στα τελευταία δευτερόλεπτα. Καλύψαμε το εις βάρος μας σκορ, αλλά δεν καταφέραμε να ολοκληρώσουμε την ανατροπή. Αφήνουμε πίσω μας αυτό το ματς και κοιτάζουμε, το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος", είπε ο ηγέτης του Άρη, στο "Αθλητικό Metropolis".

Τέλος, ο πάουερ φόργουορντ του "Αυτοκράτορα", δεν δίστασε να μιλήσει και για την υπόθεση του σλοβάκικου διαβατηρίου του, από την έκδοση του οποίου, θα εξαρτηθεί η συμμετοχή του Ρεϊσόν Τέρι, στο ματς με τον Πανιώνιο (18/11, 17:00): " ".

Τέρι: " Αναλαμβάνω την ευθύνη"
Την ευθύνη της τελευταίας λάθος επαναφοράς, στην οποία οφείλεται κατά πολύ η ήττα του Άρη, από τη Λιέτουβος, ανέλαβε ο Ρεϊσόν Τέρι.

" Είναι δικό μου το λάθος στην τελευταία πάσα. Μερικές φορές τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως τα περιμένεις και αναλαμβάνω την ευθύνη. Τώρα θα πρέπει να το ξεχάσω και να συνεχίσω", είπε ο Αμερικανός.

Στη συνέχεια, παραδέχθηκε ότι η ομάδα του ήταν κακή στα πρώτα τρία δεκάλεπτα: " Δεν ήμασταν καλοί για 30 λεπτάʼ και αφήσαμε την Λιέτουβος Ρίτας να ξεφύγει. Κάναμε όμως στο τέλος μια μεγάλη προσπάθεια να γυρίσουμε το παιχνίδι και να κερδίσουμε, αλλά ήρθε εκείνη η κακή στιγμή".

Τσαλδάρης: " Κρατάμε την προσπάθεια"
Το παιχνίδι με τον Πανιώνιο έχει ήδη στο μυαλό του, ο Δημήτρης Τσαλδάρης, ο οποίος τόνισε ότι η ομάδα πρέπει να κρατήσει από την ήττα στη Λιθουανία, την προσπάθεια και την ανάκαμψη στο τέλος.

" Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Πανιώνιο και πρέπει να επικεντρωθούμε σε αυτό. Σίγουρα αυτό που μένει είναι το αρνητικό αποτέλεσμα από το χθεσινό παιχνίδι, αλλά κάτι ακόμα που πρέπει να κρατήσουμε είναι η προσπάθεια που καταβάλλαμε για να επιστρέψουμε και ότι δεν τα παρατήσαμε παλεύοντας μέχρι το τέλος. Ίσως μάλιστα αν ήμασταν λίγο πιο προσεκτικοί να είχαμε κερδίσει το παιχνίδι. Τώρα στρέφουμε την προσοχή μας στον Πανιώνιο, όπου θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και θα πρέπει να συνεχίσουμε με νίκη τις υποχρεώσεις μας στο ελληνικό Πρωτάθλημα", είπε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ, ο Έλληνας γκαρντ.

Αναφερόμενος στη συνέχεια της ομάδας στην Ευρωλίγκα, ο πιο βελτιωμένος Έλληνας παίκτης, είπε: " Η χθεσινή ήττα από την Λιέτουβος Ρίτας δεν μας βγάζει έξω από τα πλάνα μας, αλλά όλοι ξέρουμε ότι αν κερδίζαμε χθες θα είχαμε κάνει το μεγαλύτερο βήμα για την επόμενη φάση. Στην συνέχεια της διοργάνωσης θα βρούμε μπροστά μας την Ολύμπια Μιλάνο, σε μια αναμέτρηση που αναμένεται να είναι ιδιαίτερα δύσκολη καθώς η ιταλική ομάδα δεν έχει ακόμη καταφέρει να πάρει νίκη και αυτό κάνει την αποστολή μας ακόμη πιο επικίνδυνη. Θα προσπαθήσουμε να προετοιμαστούμε κατάλληλα τόσο για τον Πανιώνιο, όσο και την Ολύμπια Μιλάνο για να κερδίσουμε και στις δύο αναμετρήσεις".

Τα εισιτήρια με Πανιώνιο
Ανακοίνωση με την οποία ενημέρωσε τους οπαδούς του, ότι κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, εξέδωσε την Πέμπτη, η ΚΑΕ.

" Στη σημαντική αναμέτρηση με τον Πανιώνιο, για την πέμπτη αγωνιστική της Α1, σύμμαχος της ομάδας θα πρέπει να είστε για μια ακόμη φορά εσείς, γεμίζοντας ασφυκτικά το Αλεξάνδρειο και μέσα σε κόσμια πλαίσια να βοηθήσετε τους παίκτες του Άρη μας να σημειώσουν ακόμα μια νίκη στην φετινή ‘κούρσα’ της Α1".

Οι τιμές των εισιτηρίων:
Θύρα 1: 15 ευρώ
Θύρα 2-3: 20 ευρώ
Θύρα 4: 15 ευρώ
Θύρα 5-6: 10 ευρώ
Θύρα 7-8-9-10: 15 ευρώ

" Υπάρχουν επίσης και παιδικά εισιτήρια των 5 ευρώ για παιδιά από έξι έως δώδεκα ετών".

Η διάθεση των εισιτηρίων" Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια τους από τα γραφεία του Άρη στο Αλεξάνδρειο Αθλητικό Μέλαθρο, από την Πέμπτη έως και την Παρασκευή και ώρες 09:00-18:00, ενώ την ημέρα του αγώνα τα εκδοτήρια του Αλεξανδρείου Μελάθρου θα εξυπηρετούν τους φιλάθλους από τις 14:00".

































TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ