ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χωρίς Σπανούλη, Λοτζέσκι και Αγραβάνη με Άρη

Χωρίς Σπανούλη, Λοτζέσκι και Αγραβάνη με Άρη
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός την Πέμπτη (24/12, 17:00) θα αντιμετωπίσει τον Άρη χωρίς τους Σπανούλη, Λοτζέσκι και Αγραβάνη, οι οποίοι έμειναν ξανά εκτός προπόνησης. Και οι τρεις θα... φουλάρουν ενόψει Μπαρτσελόνα (29/12).

Για την 11η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, την Πέμπτη (24/12) το απόγευμα (17:00, OTESPORT-4), ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί στο ΣΕΦ τον Άρη, στο ματς της βδομάδας.

Για ακόμη μία φορά, οι Πειραιώτες θα χρειαστεί να αγωνιστούν χωρίς τους Βασίλη Σπανούλη, Ματ Λοτζέσκι και Δημήτρη Αγραβάνη. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού και ο Έλληνας φόργουορντ-σέντερ ακολούθησαν ένα μικρό μέρος της προπόνησης της Τετάρτης (23/12) μαζί με την ομάδα, ενώ ο Αμερικανός σουτέρ δεν προπονήθηκε καθόλου με τους συμπαίκτες του.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού έχει χάσει τα τελευταία εννέα παιχνίδια της ομάδας και παραμένει ανενεργός από την 26η Νοεμβρίου, όταν και τραυματίστηκε στο ματς του ΣΕΦ κόντρα στην Λαμποράλ Κούτσα, έχοντας υποστεί διάστρεμμα στο δεξί του πόδι.

Ο Βασίλης Σπανούλης αισθάνεται καλύτερα και δείχνει πως είναι σε θέση να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση. Όμως, το προπονητικό τιμ, σε συνεννόηση με τους γιατρούς και φυσικά με τον ίδιο τον παίκτη, έκριναν πως είναι προτιμότερο να προφυλαχθεί. Ζητούμενο να να αυξήσει ρυθμούς στις μέρες προετοιμασίας της ομάδας ενόψει του αγώνα κόντρα στην Μπαρτσελόνα (29/12) στον Πειραιά, για την πρεμιέρα του TOP-16.

Ο Ματ Λοτζέσκι, ο οποίος είχε υποστεί θλάση στον αριστερό οπίσθιο μηριαίο, έχει ξεπεράσει σε μεγάλο βαθμό τον τραυματισμό του, αλλά συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα εκγύμνασης και αποθεραπείας. Δεν είναι σε θέση να επιστρέψει στο ματς κόντρα στον Άρη και εκείνος με την σειρά του θα ανεβάσει ρυθμούς μέσα στις επόμενες μέρες ώστε να καταφέρει να παρουσιαστεί έτοιμος ενόψει του παιχνιδιού απέναντι στους Καταλανούς. Λίγες οι πιθανότητες να τα καταφέρει.

Όσον αφορά τον Δημήτρη Αγραβάνη, έμεινε και εκτός εκτός προπόνησης, καθώς συνεχίζει να έχει μικρές ενοχλήσεις στο γόνατο (κάκωση). Ο 21χρονος φόργουορντ-σέντερ συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα αποθεραπείας και μέσα στις επόμενες μέρες θα φανεί αν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στην πρεμιέρα του Ολυμπιακού για το το TOP-16.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ