ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Χωρίς Μπουρούση με ΗΠΑ!

Χωρίς Μπουρούση με ΗΠΑ!
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Μπουρούσης έπιασε μπάλα ξανά στα χέρια του, προπονείται, αλλά δεν θα παίξει στο φιλικό με τις ΗΠΑ. Χωρίς Διαμαντίδη η προπόνηση της Κυριακής.

Ο Γιάννης Μπουρούσης μπήκε ξανά στις προπονήσεις από το Σάββατο, αλλά ακόμα δεν μπορεί να ακολουθήσει το ρυθμό των υπολοίπων.

Το ευχάριστο είναι πως πιάνει μπάλα στα χέρια του και μετέχει σε πολλές ασκήσεις, αφήνοντας μάλιστα ικανοποιημένο το ιατρικό επιτελείο για την πρόοδο που παρουσιάζει η αποκατάσταση του κατάγματος που υπέστη πέμπτο μετακάρπιο του δεξιού του χεριού.

Παρ' όλα αυτά εξακολουθεί να νιώθει κάποιες μικρές ενοχλήσεις. Για το λόγο αυτό θα υποβληθεί το πρωί της Δευτέρας σε νέες εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί και με... στοιχεία η πρόοδος στην αποθεραπεία του.

Όλα τούτα, πάντως, σημαίνουν πως η περίπτωση συμμετοχής του στο φιλικό της Τετάρτης με τις ΗΠΑ μάλλον πρέπει να αποκλειστεί. Άλλωστε δεν συντρέχει κανένας απολύτως λόγος να αναληφθεί το οποιοδήποτε ρίσκο υποτροπής της κατάστασής του. Η θέση του στην 12άδα είναι εξασφαλισμένη και θα ταξιδέψει στην Τουρκία, ακόμα κι αν δεν είναι 100% έτοιμος για τα πρώτα ένα ή δύο παιχνίδια.

Κατά τα άλλα η προπόνηση της Κυριακής έγινε χωρίς τη συμμετοχή του Δημήτρη Διαμαντίδη, ο οποίος είχε θλιβερό καθήκον να επιτελέσει. Η γιαγιά του πέθανε και ο διεθνής γκαρντ πήρε ειδική άδεια για να ταξιδέψει στην Καστοριά και να παραστεί στην κηδεία της. Την Δευτέρα θα επιστρέψει και θα τεθεί και πάλι στη διάθεση του Γιόνας Καζλάουσκας.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ