ΑΡΗΣ

Χωρίς Μάσεϊ με Ολυμπιάδα

Χωρίς Μάσεϊ με Ολυμπιάδα
Μάσεϊ

Εκτός από τους Τέρι, Παντελιάδη και Καστλ, απών από το παιχνίδι με την Ολυμπιάδα, θα είναι και ο Μάσεϊ

Αιτία της απουσίας του Μάσεϊ είναι οι ενοχλήσεις που αισθάνθηκε στην γάμπα του δεξιού του ποδιού – ίδιος τραυματισμός με τον Παντελιάδη – και για προληπτικούς λόγους ο Γκόρντον Χέρμπερτ αποφάσισε να τον αποκλείσει από την αποστολή.
Όπως όλα δείχνουν ο Μάσεϊ αναμένεται να δώσει κανονικά το "παρών" στο επόμενο παιχνίδι του Άρη, την Πέμπτη στο Αλεξάνδρειο, με την Μακάμπι Τελ Αβίβ (31/01, 21:30) στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της Α΄ φάσης της Ευρωλίγκας.

Όσο για τον Τέρι και τη δική του παρουσία στο παιχνίδι με τους Ισραηλινούς, όλα δείχνουν πως θα ξεκαθαρίσουν στην νέα εξέταση που θα υποβληθεί την Δευτέρα. Ο Αμερικανός φόργουορντ του Άρη υπενθυμίζεται πως ταλαιπωρείται από μία θλάση στο γαστροκνήμιο του δεξιού του ποδιού από το παιχνίδι της Τετάρτης στην Κωνσταντινούπολη με την Εφές Πίλσεν.

Καλαϊτζής: " Έχει "ζεσταθεί" ο κόσμος"
Κατά τα άλλα ο εκ των αρχηγών του Άρη, μαζί με τον Σάββα Ηλιάδη, ο Γιώργος Καλαϊτζής σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Extrasport αναφέρθηκε στην νίκη επί της Εφές Πίλσεν στην Κωνσταντινούπολη και όχι μόνο.

" Για μας, η νίκη στην Κωνσταντινούπολη ήταν πάρα πολύ θετική για πολλούς λόγους. Μετά τις ήττες από τη Λιέτουβος εντός έδρας και στο Μιλάνο, άσχετα με το αν προκριθήκαμε στους "16" της Ευρωλίγκας, πολλοί βιάστηκαν να χαρακτηρίσουν την πρόκριση μας ως αποτέλεσμα συγκυριών άλλων αγώνων, με αυτή τη νίκη απογοητεύσαμε πολλούς κακοθελητές", ενώ για το παιχνίδι της Πέμπτης με την Μακάμπι Τελ Αβίβ τόνισε: " Έχουμε την ευκαιρία την ερχόμενη Πέμπτη να κερδίσουμε την Μακάμπι και να τερματίσουμε τέταρτοι στον όμιλο μας. Όταν αντιμετωπίζεις πολύ καλές ομάδες παίζεις πάντα καλύτερα, η Εφές παίζει γρήγορα και σκοράρει πολύ. Η νίκη ήταν σημαντική και δείχνει ότι ο Άρης λειτουργεί θετικά και αποτελεσματικά".

Όσο για το σημερινό παιχνίδι με την Ολυμπιάδα Πατρών είπε: " Είναι σημαντικός ο αγώνας με την Ολυμπιάδα, ο στόχος μας είναι η τρίτη θέση και αν θέλουμε να τον πετύχουμε, αυτά τα παιχνίδια πρέπει να τα κερδίζουμε. Ο Άρης δεν υποτιμά κανέναν, πόσο μάλλον μια ομάδα που ενισχύθηκε πρόσφατα. Φέτος, η παρουσία του κόσμου είναι ένα ερωτηματικό αλλά με τα τελευταία αποτελέσματα έχουν "ζεσταθεί" και είναι στο πλευρό μας".

Για την δική του παρουσία στον Άρη αλλά και ότι πλέον είναι μαζί με τον Ηλιάδη οι αρχηγοί της ομάδας ο Καλαϊτζής τόνισε: " Προσωπικά, το ότι είμαι στον Άρη και φοράω αυτή τη φανέλα, είναι τιμή μου. Η επιλογή μου ως αρχηγού μαζί με τον Σάββα Ηλιάδη μετά την αποχώρηση του Κάστλ, με επιφορτίζει με περισσότερες ευθύνες διότι υπάρχουν πάντα θέματα στο εσωτερικό της ομάδας που πρέπει να τα χειριζόμαστε, αλλά με γνώμονα το καλό του Άρη".











TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ