ΑΡΗΣ

Χωρίς Τέρι για μία εβδομάδα

Χωρίς Τέρι για μία εβδομάδα
Τέρι

Μία εβδομάδα εκτός δράσης θα μείνει ο Ρεϊσόν Τέρι, μετά τη θλάση στη γάμπα του δεξιού του ποδιού, στο παιχνίδι με την Έφες

Συγκεκριμένα ο Τέρι βάση των αποτελεσμάτων στις εξετάσεις που υποβλήθηκε μετά την επιστροφή της ομάδας στην Θεσσαλονίκη, κρίθηκε ότι δεν μπορεί να αγωνιστεί στο παιχνίδι με την Ολυμπιάδα Πατρών, το Σάββατο, στο Αλεξάνδρειο για τη 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος στο Αλεξάνδρειο. Παράλληλα θα υποβληθεί σε νέα εξέταση την Δευτέρα από την οποία και θα διαπιστωθεί αν θα μπορέσει να δώσει το παρών στο παιχνίδι με την Μακάμπι Τελ Αβίβ για την Ευρωλίγκα στο Αλεξάνδρειο.
Κατά τα άλλα με μία προπόνηση το μεσημέρι στο Αλεξάνδρειο ολοκληρώθηκε η μίνι προετοιμασία του Άρη για το αυριανό παιχνίδι με την Ολυμπιάδα Πατρών. Άπαντες στο στρατόπεδο της ομάδας έχουν αφήσει πίσω τους τη μεγαλειώδη και συνάμα ιστορική νίκη επί της Εφές Πίλσεν μέσα στο Αμπντί Ιπεκτσί το βράδυ της Τετάρτης και θέλουν αύριο στις 17:00 στην πρεμιέρα του Β΄ γύρου της κανονικής περιόδου του ελληνικού πρωταθλήματος να σημειώσουν την ένατη τους συνεχόμενη νίκη.

Τα προβλήματα δεν έλειψαν ωστόσο στην προετοιμασία της ομάδας εν όψει της αυριανής αναμέτρησης αφού εκτός του Τέρι στην σημερινή προπόνηση απουσίασε ο Σπύρος Παντελιάδης αφού δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στο πόδι.

Χέρμπερτ: " Πολύ επικίνδυνος αγώνας"
Ο τεχνικός του Άρη, Γκόρντον Χέρμπερτ, σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ ενόψει του αυριανού παιχνιδιού κόντρα στην Ολυμπιάδα Πατρών τόνισε ότι: " Έχουμε μπροστά μας έναν πολύ επικίνδυνο αγώνα με την Ολυμπιάδα. Προερχόμαστε από μια μεγάλη νίκη στην Ευρωλίγκα και τώρα επιστρέφουμε στην έδρα μας για να αντιμετωπίσουμε μια από τις ομάδες που βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας στο ελληνικό πρωτάθλημα, το οποίο είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό".

"Σεβόμαστε την Ολυμπιάδα και δεν ξεχνάμε πόσο σκληρή ήταν η πρώτη μας αναμέτρηση απέναντι της. Είναι πολύ σημαντικό λοιπόν να αντιμετωπίσουμε τους αντιπάλους μας με την πρέπουσα σοβαρότητα, να παίξουμε σκληρά, αλλά και ως ομάδα. Θέλουμε κάθε φορά να κάνουμε ένα βήμα μπροστά και θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε προς όφελος μας τη νίκη της περασμένης Τετάρτης απέναντι στην Εφές Πίλσεν

".

Το σερί των οκτώ συνεχόμενων νικών στο ελληνικό πρωτάθλημα διόλου συγκινεί τον Καναδό κόουτς του Άρη αφού η φιλοσοφία του είναι η εξής: " Πάντα βλέπουμε τον κάθε αγώνα ξεχωριστά. Αυτή την στιγμή συγκεντρωνόμαστε αποκλειστικά στην αυριανή αναμέτρηση η οποία είναι και η πιο σημαντική. Είχαμε ορισμένους τραυματισμούς, αλλά ακόμη και έτσι θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να παίξουμε".

Όσο για το "μυστικό" που έχει οδηγήσει τον Άρη σε αρκετές νίκες φέτος αυτό πλέον είναι γνωστό σε όλους. Το τρίπτυχο: " Δυνατή άμυνα, καλή κυκλοφορία της μπάλας και έλεγχος των ριμπάουντ" είναι αυτό που ζητάει πάντα ο Χέρμπερτ από τους παίκτες του και από ότι φαίνεται τον δικαιώνουν απόλυτα: " Κάναμε αυτά τα τρία πράγματα και παίξαμε ως ομάδα κόντρα στην Εφές Πίλσεν", τονίζει ο κόουτς των "κίτρινων" και συνεχίζει: " Εφαρμόζοντας αυτά τα τρία στοιχεία θα είμαστε πάντα σε θέση να κερδίσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο, ενώ σε διαφορετική περίπτωση θα κινδυνέψουμε να χάσουμε επίσης από τον οποιονδήποτε. Πρέπει να διδαχθούμε επίσης πολλά και να αποκομίσουμε χρήσιμες εμπειρίες μέσα από τις κακές μας εμφανίσεις, διότι με αυτόν τον τρόπο θα έρθουν στην συνέχεια και οι καλές εμφανίσεις".

Μότολα: " Να παίζουμε το ίδιο σκληρά"
Για το παιχίδι με την Έφες Πίλσεν, αλλά και τη συνέχεια στο Πρωτάθλημα, με την Ολυμπιάδα, μίλησε, ο Χάνο Μότολα: "Αναμφισβήτητα ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι για μένα, αλλά και για όλη την ομάδα γενικότερα. Προσωπικά είμαι περισσότερο χαρούμενος για την παρουσία μου στην άμυνα, παρά στην επίθεση. Σε μερικά παιχνίδια εξάλλου μπορεί να βάλεις τα σουτ, ενώ σε μερικά άλλα η μπάλα να μην σου κάνει το χατίρι", είπε ο άσος του Άρη, στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

" Στον συγκεκριμένο αγώνα η ομάδα είχε εννιά παίκτες που έπαιξαν πολύ καλά και αυτή η νίκη δίνει αυτοπεποίθηση όχι μόνο σε εμένα, αλλά σε όλη την ομάδα".

Αναφερόμενος στην ιστορία, είπε: " Μου αρέσει η ιστορία και γνωρίζω για την ιστορία μεταξύ των δύο λαών. Χαίρομαι πολύ που ήμουν στην πλευρά των νικητών".

Στη συνέχεια, ο σέντερ του Άρη, μίλησε για τις διαφορές ανάμεσα στους οπαδούς των Τούρκων και αυτούς της ελληνικής ομάδας: " Υπάρχει επίσης πολύ μεγάλη διαφορά μεταξύ των φιλάθλων της τουρκικής ομάδας σε σχέση με τους δικούς μας. Εκείνοι έφυγαν από το γήπεδο πριν τελειώσει ο αγώνας, ενώ οι δικοί μας εκπληκτικοί φίλαθλοι μπορεί να χάσαμε σε κάποια παιχνίδια, αλλά παρόλα αυτά παρέμειναν στο γήπεδο μέχρι την λήξη του αγώνα. Αυτή είναι η διαφορά ενός φιλάθλου που αγαπάει την ομάδα του πραγματικά και ενός άλλου που του αρέσει η ομάδα του μόνο όταν κερδίζει. Μου αρέσουν πολύ οι φίλαθλοι μας και βρέθηκε η κατάλληλη στιγμή για μένα να αποτελέσω μέλος μιας ελληνικής ομάδας".

Όσον αφορά στο παιχνίδι με την Ολυμπιάδα, για τη 14η αγωνιστική της Α1, τόνισε: " Ίσως είναι δύσκολο για τους φιλάθλους μας να το αντιληφθούν, αλλά αγώνες σαν τον αυριανό είναι μερικές φορές οι δυσκολότεροι. Ο συγκεκριμένος αγώνας με την Ολυμπιάδα θα είναι ίσως δυσκολότερος σε σχέση με αυτό κόντρα στην Εφές Πίλσεν διότι είχαμε ένα καλό παιχνίδι και μετά ένα επίπονο πρόγραμμα επιστροφής, ενώ τώρα καλούμαστε να είμαστε σε σύντομο χρονικό διάστημα το ίδιο καλοί και στον αυριανό αγώνα".

"Από την άλλη πλευρά οι αντίπαλοι μας δεν έχουν απολύτως τίποτα να χάσουν και θα επιδιώξουν να σουτάρουν κάθε φορά που βρίσκουν ανοικτό πεδίο προς το καλάθι, ενώ κανείς δεν πρόκειται να τους πει τίποτα ακόμη και αν χάσουν με μεγάλη διαφορά. Εμείς όμως αν συνεχίσουμε να παίζουμε το ίδιο σκληρά τότε είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να φτάσουμε σε μια ακόμη νίκη

".

Πρόστιμο 1000 ευρώ
Το μονομελές δικαιοδοτικό όργανο του ΕΣΑΚΕ επέβαλλε σήμερα στην ΚΑΕ Άρης την επιβολή χρηματικού προστίμου ύψους 1.000 ευρώ για τα υβριστικά συνθήματα περιορισμένης έντασης που ακούστηκαν κατά την διάρκεια του τελευταίου αγώνα πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ στις 19/01 στο Αλεξάνδρειο.

Τα εισιτήρια για τη "γιορτή" με τη Μακάμπι
Η ΚΑΕ ανακοίνωσε ότι πριν τον αγώνα με την Ολυμπιάδα Πατρών θα πωλούνται από εκδοτήριο του Αλεξανδρείου Αθλητικού Μελάθρου και εισιτήρια για την αναμέτρηση κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ που θα διεξαχθεί την Πέμπτη (31/01) και ώρα 21:30, στο πλαίσιο της 14ης Αγωνιστικής της φετινής Euroleague.

Στην ανακοίνωση της ΚΑΕ, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων: " Ο αγώνας θα έχει εορταστικό κλίμα λόγω της πρόκρισης των "κίτρινων" στο Top-16 της Ευρωλίγκα και στόχος της ομάδας φυσικά θα είναι να ολοκληρώσουν με νίκη τις υποχρεώσεις τους στην κανονική διάρκεια της διοργάνωσης. Δεν πρέπει να λείψει κανείς λοιπόν από το μεγάλο αυτό ραντεβού και με τον δικό σας ξεχωριστό τρόπο βοηθήστε τον Άρη μας να γράψει μια ακόμη σπουδαία σελίδα στην πλούσια ιστορία του".

Οι τιμές των εισιτηρίων
Θύρα 1: 20 ευρώ
Θύρα 2-3: 25 ευρώ
Θύρα 4: 20 ευρώ
Θύρα 5-6: 10 ευρώ
Θύρα 7-8-9-10: 20 ευρώ

Υπάρχουν επίσης και παιδικά εισιτήρια των 5 ευρώ για παιδιά από έξι έως δώδεκα ετών.

" Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια τους καθημερινά από τα γραφεία του Άρη (τηλ. 2310 265-600) από τις 09:00 μέχρι και τις 18:00, τον Α.Σ. Άρη (Αλκμήνης 69, εκεί όπου βρίσκεται η θύρα των επισήμων στο Κλεάνθης Βικελίδης, τηλ. 2310 305-402), τους Συνδέσμους Φίλων Άρη (SUPER 3, Ιερολοχίτες και Κιτρινόμαυροι Ευόσμου), αλλά και από τα εκδοτήρια του Αλεξανδρείου Αθλητικού Μελάθρου την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα.







































TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ