EUROCUP

Χωρίς Ηλιάδη στο Ελληνικό

Χωρίς Ηλιάδη στο Ελληνικό
Ματσόν

Στη "μάχη" των ομίλων του Eurocup ρίχνεται την Τρίτη στις 19:00 ο Άρης με αντίπαλο τον Πανελλήνιο

Η μίνι-προετοιμασία της ομάδας της Θεσσαλονίκης για την συγκεκριμένη αναμέτρηση περιελάμβανε μία σημερινή πρωινή προπόνηση στο Αλεξάνδρειο χωρίς να λείψουν τα προβλήματα για τον Αντρέα Ματσόν. Ο Ιταλός κόουτς δεν είχε στη διάθεσή του τον Σάββα Ηλιάδη που δεν προπονήθηκε εξαιτίας ενός τραβήγματος στον δικέφαλο από το παιχνίδι του Σαββάτου στην Καβάλα και αποκλείστηκε από την αποστολή.
Ο αρχηγός του Άρη μάλιστα υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να μείνει εκτός προπονήσεων ακόμα και για δέκα μέρες αν και είναι σίγουρο ότι από πλευράς του ιατρικού τιμ της ομάδας καταβάλλεται ήδη αγώνας δρόμου για να προλάβει το παιχνίδι του Σαββάτου με την ΑΕΚ στο "Αλεξάνδρειο" για το Πρωτάθλημα.

Επίσης δεν προπονήθηκαν για προληπτικούς λόγους ο Δημήτρης Τσαλδάρης που είχε μία ενόχληση στο πόδι επίσης από το ματς του Σαββάτου και ο Μπλάγκοντα Σέκουλιτς που ταλαιπωρείται από πυρετό. Αντίθετα ο Λάζαρος Αγαδάκος ανέβασε ρυθμούς και αναμένεται αύριο να πάρει και πάλι χρόνο συμμετοχής όπως και οι Σον Μάρσαλ (αν και δεν είναι 100% έτοιμος) και Νίκος Αργυρόπουλος. Όσο για την αποστολή του Άρη θα αναχωρήσει στις 18:00 από το αεροδρόμιο "Μακεδονία" για την Αθήνα.

Πως όμως βλέπει ο Αντρέα Ματσόν το αυριανό παιχνίδι με τον Πανελλήνιο για την πρεμιέρα της Α΄ φάσης των ομίλων του Eurocup στο κλειστό του Ελληνικού; " Πάντα μια πρεμιέρα σε Ευρωπαϊκή διοργάνωση κρύβει δυσκολίες. Αυτήν την χρονική στιγμή ο Πανελλήνιος δείχνει να είναι η καλύτερη ομάδα. Βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και έχει αποκτήσει καλό ρυθμό. Τον βοήθησαν γι’ αυτό και τα συνεχόμενα παιχνίδια που έδωσε και για να προκριθεί σε αυτήν την φάση του Eurocup", δείχνοντας με τον τρόπο αυτό το πόσο διαφορετικό περιμένει το αυριανό παιχνίδι σε σχέση με εκείνο της πρεμιέρας του ελληνικού πρωταθλήματος στο Αλεξάνδρειο για να καταλήξει λέγοντας ότι: " Για μας η φιλοσοφία δεν αλλάζει. Σε κάθε αγώνα παλεύουμε για τη νίκη".

Από την πλευρά του ο μεγάλος απών στην αυριανή ευρωπαϊκή πρεμιέρα και αρχηγός του Άρη, Σάββας Ηλιάδης, επισήμανε πως: " Το πρώτο παιχνίδι μας για το Eurocup είναι ιδιαίτερα σημαντικό με τον αντίπαλό μας να είναι μια πολύ καλή ομάδα που έχει πραγματοποιήσει και εξαιρετικό ξεκίνημα. Είμαστε όμως και εμείς μια ομάδα φιλόδοξη με αρκετούς έμπειρους παίκτες", για να υπογραμμίσει ότι: " Πάντα στόχος μας πρέπει να είναι η νίκη και όλοι θέλουμε να προχωρήσουμε όσο ψηλότερα γίνεται και στην Ευρώπη".

Όσο για τον Νίκο Αργυρόπουλο δήλωσε ότι: " Θέλουμε να ξεκινήσουμε με ένα καλό αποτέλεσμα την ευρωπαϊκή μας πορεία και για να γίνει αυτό πρέπει να παίξουμε συγκεντρωμένοι από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό. Ο Πανελλήνιος είναι σε πολύ καλή κατάσταση, έχει φιλοδοξίες, πολλούς και καλούς παίκτες και θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Αν τα καταφέρουμε όμως μπορούμε να στοχεύουμε ψηλά για την συνέχεια της διοργάνωσης".








TAGS EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ