ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Χωρίς Γιόκιτς στο Προολυμπιακό η Σερβία

Ο Νίκολα Γιόκιτς των Νάγκετς
Ο Νίκολα Γιόκιτς των Νάγκετς Ⓒ 2021 CARLOS OSORIO/ASSOCIATED PRESS

Ο Νίκολα Γιόκιτς ανακοίνωσε ότι δεν θα ενισχύσει την Σερβία το Προολυμπιακό τουρνουά του Βελιγραδίου, αφού όπως δήλωσε χρειάζεται να ξεκουραστεί μετά την φετινή απαιτητική σεζόν.

Χωρίς τον Νίκολα Γιόκιτς θα παραταχθεί η Σερβία στο Προολυμπιακό τουρνουά του Βελιγραδίου (29/6-4/7), στο οποίο θα είναι οικοδέσποινα, αφού ο σταρ των Νάγκετς δήλωσε ότι θέλει να ξεκουραστεί.

Με μία σύντομη γραπτή δήλωση, ο MVP της φετινής κανονικής περιόδου του ΝΒΑ τόνισε ότι ενώ θέλει να βοηθήσει την χώρα, του, εντούτοις είναι δύσκολο έπειτα από την απαιτητική σεζόν που είχε να το κάνει.

Η Σερβία βρίσκεται στον 1ο Όμιλο, μαζί με την Δομινικανή Δημοκρατία και τις Φιλιππίνες. Στον 2ο Όμιλο βρίσκονται η Ιταλία, η Σενεγάλη και το Πουέρτο Ρίκο.

Αναλυτικά η δήλωση του Γιόκιτς:

"Με μεγάλη μου λύπη πρέπει να ανακοινώσω ότι παρά την μεγάλη επιθυμία μου, δεν μπορώ να ενισχύσω την εθνική ομάδα. Η κατάσταση του σώματός μου απαιτεί μεγαλύτερη απουσία από τα παρκέ προκειμένου να ανακάμψει και πρέπει να το αποδεχτώ. Είμαι σίγουρος ότι τα παιδιά έχουν την ποιότητα να φέρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα χωρίς εμένα, κάτι που θα μας φέρει πολλή χαρά"

TAGS ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ