ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Χωρίς Γιαννούλη στο ΟΑΚΑ

Χωρίς Γιαννούλη στο ΟΑΚΑ
Γεωργαλής

Χωρίς τον Γιαννούλη θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό, ο Πανιώνιος, στον πρώτο ημιτελικό των πλέι οφ

Την Παρασκευή ολοκληρώθηκε η προετοιμασία χωρίς τον αρχηγό, ο οποίος συνεχίζει την αποθεραπεία του στα πλευρά και παραμένει εκτός προπονήσεων. Στη σειρά των παιχνιδιών, αναφέρθηκε ο φόργουορντ του Πανιωνίου, Γιάννης Γεωργαλής: " Ο Παναθηναϊκός είναι μία από τις κορυφαίες ομάδες στην Ευρώπη. Εμείς, όμως, βρισκόμαστε σε πολύ καλή κατάσταση και σε όλη τη σειρά των ημιτελικών θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητες πρόκρισης που μας αναλογούν", είπε ο Έλληνας άσος στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ.

" Θα είναι σίγουρα πολύ δύσκολη η αποστολή μας απέναντι στον Παναθηναϊκό αλλά θέλουμε να παίξουμε όσο καλύτερα γίνεται, να φτάσουμε στα όριά μας και να διεκδικήσουμε ότι περισσότερο μπορούμε".

Αναφερόμενος στην ποιότητα του Παναθηναϊκού, τόνισε: " Είναι μία ομάδα με ομοιογένεια και αυτό είναι το μεγαλύτερό όπλο της. Είναι δεμένη ομάδα, οι παίκτες γνωρίζουν πολύ καλά ο ένας τον άλλο ενώ διαθέτει και έναν σπουδαίο προπονητή όπως τον Ομπράντοβιτς".

Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί ήδη δύο φορές στην κανονική περίοδο και ο Γεωργαλής ανέλυσε τις δύο αναμετρήσεις: " Στα δύο ματς της κανονικής περιόδου σταθήκαμε πολύ καλά. Ειδικά στον αγώνα του Ελληνικού θα μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη. Στο ματς στο ΟΑΚΑ, δε, φτάσαμε πολύ κοντά στην ανατροπή και τη νίκη αλλά στο τέλος ίσως μέτρησε η απειρία μας".

Τέλος έθεσε τον στόχο που έχουν παίκτες και τεχνικό τιμ για τους ημιτελικούς: " Να οδηγήσουμε τη σειρά στο πέμπτο ματς. Θέλουμε να δείξουμε το καλύτερο δυνατό πρόσωπό μας. Στα πλέι-οφ τίποτα δεν είναι καθορισμένο. Είδαμε όλοι τι πέτυχε το Μαρούσι απέναντι στον Άρη κάτι που ελάχιστοι περίμεναν να συμβεί".

" Βλαδίμηρε έλα να υπογράψεις"
Την Παρασκευή ενημερώθηκε από τη διοίκηση, ο αθλητής της ομάδας Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς, να προσέλθει την Τρίτη (13/5) στα γραφεία της ΚΑΕ για να υπογράψει τετραετές συμβόλαιο.

Η εξέλιξη αυτή δρομολογήθηκε με βάση το προ διετίας ιδιωτικό συμφωνητικό που είχε υπογραφεί από την ΚΑΕ, τον αθλητή και τη μητέρα του όπως είχε ανακοινωθεί το 2006.












TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ