ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Προέχει ο Παναθηναϊκός

Προέχει ο Παναθηναϊκός
Καλαμπόκης

Οι "κυανέρυθροι" προετοιμάζονται για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό και αφήνουν στην άκρη τις ανανεώσεις

Οι "κυανέρυθροι" έχοντας ανεβασμένη ψυχολογία έπειτα από το 2-0 επί του Πανελληνίου θέλουν να παραμείνουν συγκεντρωμένοι και να παλέψουν για το καλύτερο απέναντι στους πρωταθλητές. Στόχος είναι η συμμετοχή στην Ευρωλίγκα και γι' αυτό στον Πανιώνιο κρατούν χαμηλούς τόνους. Κατά τα άλλα θλίψη προκάλεσε στην ομάδα της Νέας Σμύρνης η είδηση της απώλειας του Σάκη Αποστολίδη ο οποίος στο παρελθόν αποτέλεσε παίκτης του Πανιώνιου.

Η ανακοίνωση των "κυανέρυθρων" αναφέρει: "Η ΚΑΕ Πανιώνιος On Telecoms εκφράζει τη θλίψη της για την απώλεια του πρώην αθλητή της ομάδας Σάκη Αποστολίδη ο οποίος έφυγε από τη ζωή την Τρίτη 6 Μαίου. Ο Σάκης Αποστολίδης φόρεσε τη φανέλα του Πανιώνιου στη δεκαετία του 1950 ενώ μετά το τέλος της καριέρας του ασχολήθηκε με τη διαιτησία.

Διαιτήτευσε αγώνες της Α Εθνικής για σχεδόν τρεις δεκαετίες (1960-1980) ενώ διατέλεσε και πρόεδρος της ΟΔΚΕ έως τα μέσα της δεκαετίας του 1980. Η ΚΑΕ Πανιώνιος On Telecoms εκφράζει τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος ενώ στελέχη της ΚΑΕ έδωσαν το παρόν στη νεκρώσιμη ακολουθία το μεσημέρι της Τετάρτης".




TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ