NBA

"Χοντρό παιχνίδι" για Ντράμοντ, δεν βρέθηκε ανταλλαγή, ακολουθεί buy-out

Αντρέ Ντράμοντ και Μοντρέζλ Χάρελ σε στιγμιότυπο από αναμέτρηση Λέικερς - Καβαλίερς
Αντρέ Ντράμοντ και Μοντρέζλ Χάρελ σε στιγμιότυπο από αναμέτρηση Λέικερς - Καβαλίερς 2021 AP PHOTO/TONY DEJAK

"Πόλεμος" αναμένεται να γίνει για τον Αντρέ Ντράμοντ, καθώς οι Καβαλίερς δεν βρήκαν τρόπο να τον ανταλλάξουν και τώρα θα τον πληρώσουν για να αποχωρήσει από το Κλίβελαντ.

Το συμβόλαιό του (28.751.775 δολάρια), όπως σας είχε εξηγήσει το SPORT 24, δεν ήταν εύκολο να απορροφηθεί από κάποια ομάδα και όντως οι Καβαλίερς δεν κατάφεραν να ανταλλάξουν τον Αντρέ Ντράμοντ πριν εκπνεύσει η Trade Deadline.

Ο 27χρονος σέντερ των 14.8 πόντων και των 13.8 ασίστ στις εννέα σεζόν καριέρας στο ΝΒΑ ξέμεινε στο Κλίβελαντ, όχι όμως για πολύ ακόμη καθώς ο οργανισμός βρίσκεται σε επαφές με τον ατζέντη του ώστε να βρεθεί η "χρυσή τομή" που θα χωρίσει τους δρόμους των δύο πλευρών.

Ο Ντράμοντ θα αποχωρήσει αφού πάρει ένα buy-out και στη συνέχεια θα έχει την απόλυτη ελευθερία για να επιλέξει εκείνος τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Θα είναι ο κορυφαίος διαθέσιμος, οι Λέικερς είναι η ομάδα που τον θέλει περισσότερο από κάθε άλλη αυτή τη στιγμή, όμως και οι Νετς παρακολουθούν εδώ και καιρό και θα κάνουν την προσπάθειά τους.

Σε 25 αγώνες τη φετινή σεζόν ο Ντράμοντ έχει 17.5 πόντους από 48.4% στο δίποντο και 59.7% στις βολές, 13.5 ριμπάουντ, 2.6 ασίστ, 1.6 κλεψίματα και 1.2 μπλοκ ανά 28.9 λεπτά.

TAGS NBA ΚΛΙΒΕΛΑΝΤ ΚΑΒΑΛΙΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ