NBA

Χοκς - Μπακς: Αμφίβολος ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, 50-50 ο Τρέι Γιανγκ για το Game 6

Οι Γιάννης Αντετοκούνμπο και Κλιντ Καπέλα σε αγώνα Μπακς - Χοκς
Οι Γιάννης Αντετοκούνμπο και Κλιντ Καπέλα σε αγώνα Μπακς - Χοκς Ⓒ 2021 MORRY GASH/ ASSOCIATED PRESS

Πολύ δύσκολα θα παίξει στο αυριανό έκτο ματς της σειράς των τελικών της Ανατολής ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, με τους Μπακς να τον χαρακτηρίζουν "αμφίβολο", την ώρα που ο Τρέι Γιανγκ είναι στο 50-50 με προοπτική να θεωρηθεί "probable" στη διάρκεια του Σαββάτου.

Μία ημέρα πριν από το Game 6 της σειράς των τελικών της Ανατολικής Περιφέρειας, οι Χοκς και οι Μπακς ενημέρωσαν το injury report με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αθλητές τους εν όψει του αγώνα που θα ξεκινήσει στις 03:33 τα ξημερώματα της Κυριακής στην State Farm της Ατλάντα.

Ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς χαρακτηρίζεται "probable" (75% ή περισσότερες πιθανότητες να αγωνιστεί) καθώς συνεχίζει να σφίγγει τα δόντια εξαιτίας των ενοχλήσεων στο δεξί γόνατο, ο Τρέι Γιανγκ που γύρισε τον αστράγαλό του όταν πάτησε στο πόδι του διαιτητή στην τρίτη περίοδο του Game 3 χαρακτηρίζεται "questionable" (50% πιθανότητες να αγωνιστεί), ενώ οι Μπράντον Γκούντγουϊν και Ντι' Άντρε Χάντερ παραμένουν εκτός δράσης.

Οι Μπακς, από την άλλη, θεωρούν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο "doubtful" (25% ή λιγότερες πιθανότητες να αγωνιστεί) και εκτός απροόπτου στη διάρκεια του Σαββάτου θα τον υποβαθμίσουν σε "out" καθώς το ιατρικό team δεν τον θεωρεί έτοιμο να παίξει μετά από τον τραυματισμό που υπέστη στο αριστερό γόνατο στο Game 4 της σειράς. Ο Greek Freak κάνει βάρη και δεν έχει πατήσει ακόμη το γκάζι για να δοκιμάσει το πόδι του, σίγουρα θα προσπαθήσει να παίξει σε περίπτωση που η σειρά οδηγηθεί σε Game 7, ωστόσο και πάλι τον τελευταίο λόγο θα τον έχει το ιατρικό team της ομάδας του Μιλγουόκι το οποίο εμπιστεύεται τυφλά.

Το θετικό είναι ότι η κατάσταση του Αντετοκούνμπο δεν είναι ιδιαίτερα σοβαρή, τουλάχιστον αυτό προκύπτει από το ρεπορτάζ των τελευταίων ωρών, με αποτέλεσμα να υπάρχουν πλέον βάσιμες ελπίδες να τον δούμε στους NBA Finals αν οι Μπακς φτάσουν εκεί αποκλείοντας τους Ατλάντα Χοκς.

Εκτός παραμένει για τους Μπακς ο Ντόντε ΝτιΒιντσέντζο που ούτως ή άλλως χάνει το υπόλοιπο της σεζόν μετά από τον τραυματισμό του στη σειρά του πρώτου γύρου των playoffs με τους Μαϊάμι Χιτ.

TAGS NBA ΑΤΛΑΝΤΑ ΧΟΚΣ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ