EUROLEAGUE

Χίμκι: Δεν λέει "όχι" στην παραμονή του Μοζγκόφ

ÅÕÑÙÌÐÁÓÊÅÔ 2017 / ÅËËÁÄÁ - ÑÙÓÉÁ / EUROBASKET 2017 / GREECE - RUSSIA / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
ÅÕÑÙÌÐÁÓÊÅÔ 2017 / ÅËËÁÄÁ - ÑÙÓÉÁ / EUROBASKET 2017 / GREECE - RUSSIA / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Τιμοφέι Μοζγκόφ δεν αγωνίστηκε φέτος λόγω τραυματισμού, στη Χίμκι όμως αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο να φορέσει τη φανέλα της ομάδας την επόμενη σεζόν.

Η επένδυση της Χίμκι με τον Τιμοφέι Μοζγκόφ δεν έπιασε τόπο φέτος, λόγω του σοβαρού τραυματισμού που κουβαλούσε στο γόνατο. Για μήνες, ο θηριώδης σέντερ ακολουθούσε πρόγραμμα αποκατάστασης, φτάνοντας στο σημείο να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα μια βδομάδα πριν από τη διακοπή της EuroLeague και της VTB League.

Το συμβόλαιό του με τη ρωσική ομάδα ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, ο Πάβελ Αστάκοφ όμως άφησε κάτι παραπάνω από ανοιχτό το ενδεχόμενο να ανανεωθεί η συνεργασία των δύο πλευρών.

Ο GM της Χίμκι ανέφερε σε ρωσική ιστοσελίδα πως "ο Τιμοφέι (Μοζγκόφ) προπονούνταν με την ομάδα για μια βδομάδα πριν από τη διακοπή. Σε σωματικό επίπεδο ήταν καλά, δεν είχε πλέον ενοχλήσεις στο γόνατο. Αν όλα κυλούσαν ομαλά, πιστεύω ότι σήμερα θα υπολογιζόταν για το rotation. Θα συζητήσουμε μαζί του για να τον έχουμε κοντά μας την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Φέτος είχε κάποιες ιδιαιτερότητες στο συμβόλαιό του (εννοεί το γεγονός πως πληρωνόταν απός τους Ορλάντο Μάτζικ με την υποσημείωση ότι έχει career ending injury). Αυτό αφορούσε τόσο εκείνον όσο και εμάς. Εστιάσαμε περισσότερο στην αποκατάστασή του. Υπάρχουν πολύ καλές πιθανότητες για να παίξει την επόμενη σεζόν".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΧΙΜΚΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ