ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χεζόνια: Τρελός με τον κόσμο του Παναθηναϊκού

Ο Μάριο Χεζόνια με αντίπαλο τον Λεμπρόν Τζέιμς
Ο Μάριο Χεζόνια με αντίπαλο τον Λεμπρόν Τζέιμς 2019 SETH WENIG/ASSOCIATED PRESS

Ο Μάριο Χεζόνια ουκ ολίγες φορές έχει κρύψει την τρέλα του για τον κόσμο του Παναθηναϊκού και την ατμόσφαιρα στο κλειστό του ΟΑΚΑ. (VIDEO & PICS)

Ο Μάριο Χεζόνια δεν του αρέσει απλά να βλέπει τον Παναθηναϊκό στο μπάσκετ ελέω του Δημήτρη Διαμαντίδη όπως είχε αποκαλύψει στη συνέντευξη που είχε δώσει στο Sport24.gr και τον Χάρη Σταύρου αλλά του αρέσει να γίνεται ένα με την πράσινη κερκίδα.

Άγνωστο πως κόλλησε αυτή την τρέλα με τον κόσμο του τριφυλλιού είναι χαρακτηριστικό όμως πως ο Κροάτης είναι ο αθλητής με τα περισσότερα ποσταρίσματα από κάθε άλλο στους λογαριασμούς του στα social με εικόνες από τους φίλους του Παναθηναϊκού.

Ο 26χρονος πλέον πράσινος έχει αρκετές φορές ανεβάσει βίντεο με συνθήματα από την εξέδρα των πράσινων, έχει γράψει για καταπληκτικό κόσμο και ατμόσφαιρα που θα ήθελε να ζήσει και ουκ ολίγες φορές έχει δείξει την... τρέλα του για τον κόσμο του Παναθηναϊκού.

Χεζόνια: Τρελός με τον κόσμο του Παναθηναϊκού

Τα ποσταρίσματα που έχει κάνει σε facebook, twitter και instagram είναι πάρα πολλά ενώ πρόσφατο όλων είναι η εικόνα με τον πανηγυρισμό του Δημήτρη Διαμαντίδη μέσα στο ΣΕΦ μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού με τη σφιγμένη γροθιά του.

Η ανάρτηση του Χεζόνια με τον κόσμο του Παναθηναϊκού
Η ανάρτηση του Χεζόνια με τον κόσμο του Παναθηναϊκού INSTAGRAM
Η ανάρτηση του Χεζόνια με τον κόσμο του Παναθηναϊκού
Η ανάρτηση του Χεζόνια με τον κόσμο του Παναθηναϊκού INSTAGRAM

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο Χεζόνια έχει βρει βίντεο στο διαδύκτιο και τα έχει κοινοποιήσει στους λογαριασμούς του και από κάτω έχει γνωρίσει την αποθέωση, ενώ εδώ και χρόνια οι φίλοι του Παναθηναϊκού τον καλούσαν να έρθει στο τριφύλλι και τελικά η επιθυμία και των δύο πλευρών έγινε πράξη.

Βέβαια ο Κροάτης αγαπάει και την Αθήνα και είναι χαρακτηριστικό ότι η εικόνα από τη χιονισμένη Ακρόπολη ήταν ένα από τα τελευταία βίντεο που ανέβασε στον λογαριασμό του στο Facebook.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ