ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το βράδυ που ο Μάριο Χεζόνια αποκάλυψε στο Sport24.gr ότι είναι οπαδός του Παναθηναϊκού

Ο Μάριο Χεζόνια σε φάση από αγώνα με τους Ορλάντο Μάτζικ
Ο Μάριο Χεζόνια σε φάση από αγώνα με τους Ορλάντο Μάτζικ 2017 AP PHOTO/JOHN RAOUX

Ο Μάριο Χεζόνια έγινε παίκτης του Παναθηναϊκού 1568 ημέρες μετά από την παραδοχή του στο Sport24.gr πως παρακολουθεί τους αγώνες των πράσινων και όχι εκείνους της πρώην ομάδας του, της Μπαρτσελόνα.

Βράδυ 7ης Νοεμβρίου του 2016, οι Μπουλς είχαν διασύρει τους Μάτζικ (112-80) κι ο Μάριο Χεζόνια καθόταν απογοητευμένος σε μια γωνιά στα αποδυτήρια του United Center. Το Sport24.gr τον συνάντησε μετά από τα 21:25 που είχε αγωνιστεί, στα οποία έγραψε 9 πόντους από 3/7 δίποντα και 1/6 τρίποντα και μετά από μια σύντομη ανάλυση για την ομάδα του Ορλάντο τον ρώτησε αν παρακολουθεί ακόμη τους αγώνες της Μπαρτσελόνα από την οποία είχε αποχωρήσει το καλοκαίρι του 2015.

"Όχι, βλέπω μόνο τον Παναθηναϊκό. Δεν είναι πλέον εκεί ο άνθρωπός μου, ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο αγαπημένος μου παίκτης στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, αλλά δεν παρακολουθώ άλλες ομάδες. Αν δεν είναι ο κορυφαίος που έπαιξε ποτέ στην Ευρώπη, ο Διαμαντίδης είναι σίγουρα ένας από τους καλύτερους" είχε πει στο Sport24.gr και κάπως έτσι ξεκίνησε να γίνεται γνωστή η αγάπη του για την ομάδα τη φανέλα της οποίας θα φορέσει μέχρι το τέλος της τρέχουσας περιόδου.

Photo credits: 2017 AP Photo/John Raoux

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ EUROLEAGUE NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ