EUROLEAGUE

Χέρμπερτ: "Συνδυασμός μυαλού και πάθους"

Χέρμπερτ: "Συνδυασμός μυαλού και πάθους"
Χέρμπερτ

Αισιόδοξος ενόψει του πρώτου αγώνα με τη Μάλαγα, είναι ο Χέρμπερτ. "Μπορούμε να τους ξανανικήσουμε", είπε ο Σερπίνας

" Ανυπομονούμε για το πρώτο ματς της Ευρωλίγκας. Κανένα παιχνίδι δεν είναι πιο σημαντικό από το επόμενο. Η λογική μας είναι να βλέπουμε κάθε αγώνα ξεχωριστά και να προσπαθήσουμε να είμαστε όσο πιο αποτελεσματικοί γίνεται, ώστε να φτάσουμε στο Top-16", είπε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας, ο κόουτς των "κιτρίνων".

Στη συνέχεια, ανέλυσε την αντίπαλο της ομάδας του: " Η Μάλαγα είναι μία μεγάλη ομάδα με επιτυχημένο προπονητή, που κάνει εξαιρετική δουλειά. Είμαι σημαντικό για μας να είμαστε συγκεντρωμένοι στην άμυνα και τα ριμπάουντ για 40 λεπτά, συνδυάζοντας μυαλό και πάθος. Πρέπει να βγάλουμε ενέργεια και πάθος στο παρκέ για να κερσίσουμε ένα τέτοιο ματς. Ηταν πολύ δύσκολο να κοουτσάρω ως αντίπαλος πέρυσι στο Αλεξάνδρειο. Ευτυχώς, τώρα θα κάθομαι στον πάγκο του Αρη! Οι φίλαθλοί μας πρέπει να πάρουν δύναμη από τον τρόπο που πολεμούν οι παίκτες και οι παίκτες άπό τους φιλάθλους. Αυτή η σχέση είναι σημαντική, ώστε να αυξηθεί η πίεση στους αντιπάλους".

Σεραπίνας: " Θα τους ξανανικήσουμε"
Από πλευράς παικτών, μίλησε ο Σιμόνας Σεραπίνας, που τόνισε ότι και οι δύο ομάδες θα είναι μεν αγχωμένες, αλλά ο Άρης έχει τα φόντα για να νικήσει και πάλι.

" Oι δύο ομάδες θα είναι λίγο αγχωμένες γιατί είναι το πρώτο παιχνίδι. Eίναι πολύ σημαντικό για μας και κανένας δεν θέλει να χάσουμε. Αν και η Μάλαγα έκανε αλλαγές χάνοντας παίκτες όπως ο Μάρκους Μπράουν, έχει ένα εξαιρετικό και βαθύ ρόστερ".

" Παρόλα αυτά τους κερδίσαμε πέρυσι και δεν πρέπει να έχουμε κανένα πρόβλημα να τους ξανανικήσουμε. Ο Αρης είναι καλύτερος και πιο έμπειρος φέτος. Πρέπει να ρίξουμε το βάρος στην άμυνα ώστε να ελέγξουμε το ρυθμό του αγώνα και να πάρουμε την πρώτη νίκη μας μπροστά στους φιλάθλους μας".

Τα εισιτήρια του αγώνα
Η ΚΑΕανακοίνωσε, ότι άρχισε την Τετάρτη, η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση κόντρα στην Ουνικάχα Μάλαγα που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (24/10) και ώρα 20:45, στο πλαίσιο της 1ης Αγωνιστικής της φετινής Euroleague.

Η ανακοίνωση ανέφερε: " Στόχος των "κίτρινων" δεν μπορεί να είναι άλλος από τη νίκη και όλοι εσείς που έχετε στηρίξει την ομάδα μας τόσο στις καλές, όσο κυρίως στις δύσκολες στιγμές, πρέπει για μια ακόμη φορά να δώσετε το βροντερό παρόν στο Αλεξάνδρειο, προκειμένου να την βοηθήσετε να αρχίσει με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις της στην Ευρωλίγκα".

Οι τιμές έχουν ως εξής:

Θύρα 1: 20 ευρώ
Θύρα 2-3: 25 ευρώ
Θύρα 4: 20 ευρώ
Θύρα 5-6: 10 ευρώ
Θύρα 7-8-9-10: 20 ευρώ

" Υπάρχουν επίσης και παιδικά εισιτήρια των 5 ευρώ για παιδιά από έξι έως δώδεκα ετών".

"Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια τους από τα γραφεία του Άρη (τηλ. 2310 265-600) και τον Α.Σ. Άρη (Αλκμήνης 69, εκεί όπου βρίσκεται η θύρα των επισήμων στο Κλεάνθης Βικελίδης, τηλ. 2310 305-402), ενώ σήμερα (23/10) από τα εκδοτήρια του Αλεξανδρείου Αθλητικού Μελάθρου μέχρι και τις 20:00, όπως επίσης και την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα

".

Δαμιανίδης: " Σε 3-5 μέρες το διαβατήριο του Μάσεϊ"
Εν όψει του αυριανού αγώνα για την πρεμιέρα της Ευρωλίγκα με αντίπαλο την Ουνικάχα Μάλαγα, μίλησε ο διευθύνων σύμβουλος της ΚΑΕ Άρης, Γιάννης Δαμιανίδης, όπως και για το ευρωπαϊκό ταξίδι των "κίτρινων" που συνεχίζεται αλλά και για το διαβατήριο του Μάσεϊ και για τα εισιτήρια διαρκείας.

Αρχικά, ο Γιάννης Δαμιανίδης αναφέρθηκε στη δεύτερη συνεχόμενη συμμετοχή του Άρη στην Ευρωλίγκα, κάνοντας παράλληλα και έναν μικρό απολογισμό της περσινής σεζόν: " Κάθε χρόνο γίνεται μία προσπάθεια στην ομάδα που όλοι αγαπάμε για να παρουσιάζουμε ότι καλύτερο μέσα από τις δυνατότητες που έχουμε", είπε ο παράγοντας των της ΚΑΕ, στον Libero 107,4.

" Τα τελευταία χρόνια η ομάδα έχει μείνει ζωντανή από το μεράκι κάποιων ανθρώπων, χωρίς τους οποίους δεν θα υπήρχε ο Άρης. Θα αγωνίζεται στις 24 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και είναι τιμή για όλους τους Αρειανούς. Η δεύτερη χρονιά θέλουμε να είναι ποιοτικότερη από την περσινή. Δεν μπορούμε να το εξασφαλίσουμε και να προεξοφλήσουμε αν θα είναι καλύτερη, βλέποντας τον χορό των εκατομμυρίων στον οποίο επιδίδονται κάποιες ομάδες".

"Για αυτό πρέπει να εκτιμηθεί η παρουσία του Άρη χωρίς να έχει τέτοιες δυνατότητες. Θεωρώ ότι μπορούσαμε να είχαμε περάσει στη φάση των "8". Ήταν μία ομάδα που συζητήθηκε πολύ στην Ευρώπη σε όλα τα επίπεδα και άφησε καλές εντυπώσεις. Αυτό που μπορούμε να υποσχεθούμε είναι ότι θα παλεύει κάθε ματς και τη νίκη. Ο Άρης πραγματικά έχει αλλάξει σελίδα και με ζηλευτή συνοχή. Αυτό που μετράει η δυναμική που έχει σαν ομάδα εντός και εκτός γηπέδου

".

Αναφερόμενος στην φετινή επιλογή των παικτών, του προπονητή αλλά και την φιλοσοφία που θέλει να περάσει στην ομάδα σχολίασε: " Η διοίκηση επέλεξε συνειδητά έναν προπονητή θεωρώντας ότι έχει παρουσιάσει ένα πολύ καλό έργο. Πλαισίωσε την ομάδα με τους παίκτες που ήθελε. Το ζητούμενο είναι η ομάδα να είναι όπως ο ίδιος την χαρακτήρισε και την θέλει. Θεωρώ ότι ο Άρης φέτος έκανε πολύ προσεκτικές κινήσεις με χρήματα που είχε να διαθέσει. Έχει αποκτήσει μία ταυτότητα σε Ελλάδα και Ευρώπη και αυτή παρουσιάζεται σε κάθε επαφή που έχει με κάποιον παίκτη ή προπονητή".

"Δηλαδή ο Μότολα είναι ένας έμπειρος παίκτης που είχε πολύ υψηλά συμβόλαια στο παρελθόν, όμως τον πληρώσαμε τα χρήματα που μπορούσαμε και επέλεξε να έρθει. Έτσι έγινε και με τον Μπρέισι Ράιτ, που είχε 7,8 πόντους στο NBA. Υπάρχουν ομάδες με περισσότερα χρήματα που δεν μπορούν να κάνουν τόσα πολλά πράγματα

".

Ερωτηθείς για το σλοβάκικο διαβατήριο του Μάσεϊ και το πότε θα μπορεί ο Αμερικανός παίκτης του Άρη να αγωνίζεται ως κοινοτικός, απάντησε: " Δεν υπάρχει εκμετάλλευση, αλλά κωλυσιεργία των αρχών. Είναι μία κατάσταση όπου δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Μέσα σε 3-5 ημέρες θα είναι στα χέρια μας και μετά θα μπορέσει να μας ενισχύσει ως κοινοτικός".

Στη συνέχεια, εξέφρασε το παράπονό του για τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, η οποία μέχρι τώρα δεν έχει ικανοποιήσει την "κίτρινη" ΚΑΕ: " Οι Έλληνες δεν έχουμε τη νοοτροπία των ξένων και αυτό είναι κακό για την ομάδα. Δεν είναι μόνο το οικονομικό το όφελος, αλλά και δυναμικής. Τα πολλά διαρκείας και το γεμάτο γήπεδο είναι απαραίτητο για τον Άρη".

"Θεωρώ ότι μπορούμε να έχουμε ακόμη μεγαλύτερη συμπαράσταση, καθότι φέτος έχουμε κατεβάσει πολύ τα εισιτήρια διαρκείας. Το επόμενο στάδιο είναι να τα δώσουμε δωρεάν. Όταν δεν μπορούμε να δώσουμε 2.500 διαρκείας, πιστεύω ότι έχουμε πρόβλημα. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι δεν υπάρχει αυτός ο αριθμός φιλάθλων για να αγοράσει αυτά τα εισιτήρια".

"Το διαρκείας το αγοράζει κάποιος, γιατί θέλει να βοηθήσει την ομάδα του. Νομίζω ότι στοχεύουμε σε πολύ λογικά αριθμητικά όρια, αλλά δυστυχώς εμείς δεν έχουμε πιάσει τον στόχο. Ζητούμε από τους Αρειανούς να είναι συμμέτοχοι σε αυτή την προσπάθεια και να προσφέρουν



".

Τέλος, ο Γιάννης Δαμιανίδης σχολίασε το ζήτημα του γηπέδου: " Δεν είναι το θέμα μεμονωμένων αιτημάτων το γήπεδο, απασχολεί όλους τους Αρειανούς. Όλοι προσπαθούμε στη διοίκηση να πιέσουμε και να προτείνουμε τις λύσεις για ένα γήπεδο, το οποίο όμως θα πρέπει να είναι γεμάτο".






































TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ