ΑΡΗΣ

Χέρμπερτ: "Απλά και σκληρά"

Χέρμπερτ: "Απλά και σκληρά"
Χέρμπερτ

Έτοιμοι για την πρεμιέρα με την Ολυμπιάδα Πατρών είναι στον Άρη σύμφωνα με τον Γκόρντον Χέρμπερτ

Πρώτος αντίπαλος για τους "κίτρινους" θα είναι η Ολυμπιάδα Πατρών και στόχος του τεχνικού του Άρη, Γκόρντον Χέρμπερτ, και των παικτών του είναι να "δραπετεύσουν" από την πρωτεύουσα της Αχαΐας όπως και πέρσι με το "διπλό" από την έδρα των "πορτοκαλί" ξεκινώντας έτσι με το δεξί την κούρσα του φετινού μαραθωνίου στο πρωτάθλημα.
Η προετοιμασία του Άρη ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί με μια χαλαρή προπόνηση στο Αλεξάνδρειο, στην οποία μετείχαν όλοι οι παίκτες, ενώ η αποστολή της ομάδας αναχώρησε στις 16:50 από το αεροδρόμιο "Μακεδονία" για την Αθήνα και από εκεί οδικώς για την Πάτρα.

Ο Γκόρντον Χέρμπερτ άφησε εκτός αποστολής τον Ρέϊσον Τέρι ο οποίος προς το παρόν δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο ελληνικό πρωτάθλημα, μέχρι να αποκτήσει ο Τζερεμάϊα Μάσεϊ το σλοβάκικο διαβατήριο που θα του επιτρέψει να αγωνίζεται ως κοινοτικός, αλλά και τον Γάϊο Σκορδίλη. Αμφότεροι θα κάνουν ατομικές προπονήσεις το Σαββατοκύριακο υπό την επίβλεψη του μέλους στο προπονητικό τιμ, Παντελή Μπούτσκο.

Άπαντες στο "στρατόπεδο" του Άρη δηλώνουν έτοιμοι για την αυριανή πρώτη "μάχη" με τον Γκόρντον Χέρμπερτ να δίνει το δικό σύνθημα μέσω των δηλώσεών του στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ.

"Οι συνεργάτες μου στο προπονητικό τιμ έκαναν εξαιρετική δουλειά όσον αφορά το σκάουτινγκ των αντιπάλων μας. Από εκεί και πέρα πρέπει να παίξουμε απλά, να παλέψουμε σκληρά, να είμαστε ενωμένοι και να εκτελέσουμε σωστά κάποια πράγματα μέσα στο παρκέ. Μιλάμε εξάλλου για τον πρώτο αγώνα της σεζόν, ο οποίος είναι πάντα πάρα πολύ σημαντικός".

Η Ολυμπιάδα Πατρών που είναι μια εξαιρετικά επικίνδυνη ομάδα ειδικά στην έδρα της κάτι που ενστερνίζεται και ο Καναδός κόουτς του Άρη και που επισημαίνει: "Πρόκειται για μια αθλητική ομάδα που σουτάρει καλά, είναι πολύ σκληρή μέσα στην έδρα της και γνωρίζουμε ότι μας περιμένει μια δύσκολη αναμέτρηση. Εμείς όμως οφείλουμε να είμαστε σοβαροί και να κάνουμε αυτό που πρέπει".

Όσον αφορά την αγωνιστική ετοιμότητα του Άρη ο Γκόρντον Χέρμπερτ παρατηρεί πως: "Η κατάσταση της ομάδας βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο, ενώ γίνεται ολοένα και καλύτερη μέρα με τη μέρα. Βρισκόμαστε στην σωστή κατεύθυνση και δουλέψαμε πολύ όλες αυτές τις μέρες, προκειμένου να είμαστε έτοιμοι για τον αυριανό αγώνα".










TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ