ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ

Χέινς: "Θα σκάσουν όλοι"

Χέινς: "Θα σκάσουν όλοι"

Οι Τζέρεμι Πάργκο και Μαρκίς Χέινς ηγήθηκαν του 96-76 της Μακάμπι, επί της Χάποελ Ιερουσαλήμ, με τον δεύτερο να εξηγεί... τι έχει πάθει, αλλά και τι συμβαίνει με τον Πάργκο.

Το 96-76 της Μακάμπι επί της Χάποελ Ιερουσαλήμ, ήταν η δέκατη διαδοχική νίκη της "ομάδας του λαού" στην ισραηλινή λίγκα όπως φάνηκε, μάλλον δεν θα βρεθεί γρήγορα κάποιος να τους σταματήσει.

Πέραν φυσικά, της εκδίκησης που απήλαυσαν οι πρωταθλητές Ευρώπης επί της ομάδας που τους πήρε το Winner Cup -αλλά και τους νίκησε στον πρώτο γύρο-, είχαν έναν ακόμα λόγο να αισθάνονται μια κάποια ευφορία. Τον Τζέρεμι Πάργκο. Ο Αμερικανός γκαρντ έκανε νέο καρίρ χάι, σε ranking (έφτασε το 42), προσφέροντας 34π., με 6 τρίποντα και 8 ασίστ. Στα τελευταία του παιχνίδια, έχει κατά μ.ο. 30.5π., με 66% στο transition, ενώ έχει 10/15 τρίποντα.

Σε σχετική ερώτηση, ο Μαρκίς Χέινς είπε πως " ο Πάργκο "ζεστάθηκε" πολύ γρήγορα. Και όταν συμβαίνει αυτό, τα πράγματα γίνονται πολύ άσχημα, για την αντίπαλη ομάδα. Δεν είναι η πρώτη φορά... που το έπαθε. Δεν θα είναι η τελευταία".

Ο ίδιος έφτασε τους 17π., με 5/7 τρίποντα, ενώ είχε 3 ριμπ., 3 ασίστ και 1 λάθος, σε 16' συμμετοχής. Όταν λοιπόν, τον ρώτησαν τι έχει πάθει και ενώ στην εγχώρια λίγκα δικαιολογεί το μεροκάματο, στη Euroleague... δεν θα έπρεπε να πάρει δολάριο, ενημέρωσε ότι " δεν πιστεύω πως παίζω τόσο άσχημα στη Euroleague. ΟΚ, εναντίον της Μπαρτσελόνα δεν ήμουν και στην καλύτερη φάση μου. Αλλά με τον Παναθηναϊκό, δεν ήμουν κακός. Η κύρια διαφορά είναι πως νιώθω πιο άνετα στην ισραηλινή λίγκα. Μόλις αρχίσω να σκοράρω και στη Euroleague, θα σκάσουν όλοι".

Για να καταλάβετε τη διαφορά, στα τρία τελευταία ματς της Winner League, έχει κατά μ.ο. 18.6π., με 47% στα τρίποντα. Στα τρία ματς του ΤΟΡ16 της Euroleague, έχει προσφέρει 3.3π., με 25% στα τρίποντα.

Ο GΜ των Ισραηλινών, Νίκολα Βούιτσιτς επέμεινε ότι " δεν τίθεται θέμα αλλαγής του. Δεν είναι ο πρώτος παίκτης μας που άργησε να πάρει... μπροστά. Υπήρξαν και άλλοι που χρειάστηκαν χρόνο για να μάθουν τον οργανισμό μας και να προσαρμοστούν στις απαιτήσεις. Όπως ο Λέινχαρτ ή πέρυσι ο Ράις".

TAGS ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ