EUROCUP

Χάλασε τη γιορτή

Χάλασε τη γιορτή
Μουγεζίνοβιτς

Την ήττα με 86-95 από τη Λούντβινγκσμπουργκ γνώρισε για την τελευταία αγωνιστική του ULEB Cup, ο Πανιώνιος

Στο πρώτο δεκάλεπτο, παρότι οι "κυανέρυθροι", πέρασαν δύο φορές μπροστά (17-16 και 19-18), δεν κατάφεραν να κρατήσουν το προβάδισμα και έκλεισαν την περίοδο με 23-26.
Η συνέχεια και ως το τέλος του πρώτου μέρους, άνηκε στη Λούντβινγκσμπουργκ, η οποία διατήρησε την υπέρ της διαφορά και προηγήθηκε μέχρι και με 11 πόντους (38-49), για να ολοκληρωθεί το ημίχρονο με σκορ 48-55.

Μέχρι το πεντάλεπτο της τρίτης περιόδου, οι "κυανέρυθροι" πάλεψαν και κατάφεραν να πλησιάσουν στο καλάθι, 58-60, πριν ακόμα ένα σερί των αντιπάλων, που οδήγησε τελικά στο 69-79, του δεκαλέπτου.

Ούτε στην τελευταία περίοδο, κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά ο Πανιώνιος, που παρά το γεγονός ότι πλησίασε αρκετές φορές στους 4, δεν έπεισε ότι θα γυρνούσε το ματς, γνωρίζοντας τελικά την ήττα με 86-95.

Τα δεκάλεπτα: 23-26, 48-55, 69-79, 86-95

Οι σκόρερ των δύο ομάδων:

Πανιώνιος: Ξανθόπουλος 8 (2), Ζορόσκι 15, Γεωργαλής 3, Σάκοτα 11 (1), Καλαμπόκης 8 (2), Νιούλεϊ 21 (2), Καβαλιάουσκας, Κένταλ 3, Γιαννούλης 15, Μουγεζίνοβιτς 2

Λούντβινγκσμπουργκ: Χάρις 9, Φερέιρα 18, Κόλινς 15, Μίτμαν 13 (3), Φαχράντ 5 (1), Ρος 8 (1), Ντορισό 4, Σκαφάρτζικ 9 (2), Γούντστρα 14 (1)

Ο προπονητής του Πανιωνίου, Νέναντ Μάρκοβιτς, δήλωσε μετά το τέλος του ματς: " Κάναμε ένα άσχημο παιχνίδι κυρίως αμυντικά. Δεν θυμάμαι άλλη ομάδα να μας βάζει πάνω από 20 πόντους σε κάθε δεκάλεπτο του αγώνα τη φετινή σεζόν. Δεχθήκαμε 26 πόντους στο πρώτο δεκάλεπτο και στο δεύτερο, ενώ προσπαθήσαμε περισσότερο δεχθήκαμε 29 αφού χάναμε αμυντικά ριμπάουντ και δεν μαρκάραμε σωστά".

"Κάποιος θα πει ότι ήταν ατυχία. Δεν ισχύει όμως αυτό. Πρέπει να μάθουμε από το πάθημα αυτής της ήττας. Η Λούντβισχμπουργκ ήταν καλύτερη σε όλους τους τομείς της αναμέτρησης και μας έδειξε πως έπρεπε να παίξουμε για να νικήσουμε. Πρέπει να ανασυνταχθούμε σύντομα και να μάθουμε από αυτή την ήττα

".

Η επόμενη φάση
Μετά και τα αποτελέσματα της δέκατης και τελευταίας αγωνιστικής του ULEB Cup ο Πανιώνιος On Telecoms σφράγισε και τυπικά το εισιτήριο για τους "32" της διοργάνωσης. Οι "κυανέρυθροι" θα τοποθετηθούν στο τέταρτο γκρουπ δυναμικότητας όντας. Ετσι, αντίπαλός τους στη επόμενη φάση θα είναι μία από τις ομάδες που κατέλαβε την πρώτη θέση στους οκτώ από τους εννέα ομίλους της πρώτης φάσης (εκτός δηλαδή της Γκραν Κανάρια που ήταν στον ίδιο όμιλο).

Οι πιθανόι αντίπαλοι είναι οι: Μπανταλόνα, Βαλένθια, Τζιρόνα (Ισπανία), Τριούμφ Μόσχας, Ντιναμό Μόσχας (Ρωσία), Μπεσίκτας (Τουρκία), Τουρόβ Ζγκορζελέκ (Πολωνία)



















TAGS EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ