ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χαλάρωση με εξαίρεση τον... Ιτούδη

Η Ευρωλίγκα μπορεί να περιμένει. Κι η Α1 το ίδιο. Στο "τριφύλλι" χαλαρώνουν εκτός από τον... Ιτούδη

Ο μοναδικός που... έκανε διπλοβάρδια το Σάββατο ήταν ο Δημήτρης Ιτούδης. Το πρωί δίδαξε στο σεμινάριο του ΣΕΠΚ και το απόγευμα κάθισε στον πάγκο των Ελπίδων.
Μάλιστα μετά το τέλος του αγώνα μίλησε για το θέμα λέγοντας: "Ευχαριστώ τον ΕΣΑΚΕ και τους διοργανωτές για την πρόσκληση. Το σημερινό παιχνίδι είναι ένα κάλεσμα στους νέους να πάρουν την ευκαιρία να παίξουν περισσότερο χρόνο και να ευχαριστηθούν.

Ελπίζω το ελληνικό μπάσκετ να ξεπράσει τα προβλήματα και να έρθουν καλύτερες μέρες για τις ομάδες και την Εθνική. Σίγουρα, δεν είναι εύκολο για ένα νέο παιδί να παίξει. Δεν έχει να κάνει με την ηλικία, έχει να κάνει με το ταλέντο την προσήλωση.

Ο Φώτσης το 1999 ήταν 18 χρονών και στέφθηκε Πρωταθλητής Ευρώπης με μεγάλη συμμετοχή. Είναι δύσκολο για έναν προπονητή που βρίσκεται σε ομάδα υψηλού επιπέδου να δώσει χρόνο συμμετοχής σε νεαρούς παίκτες, όπως επίσης και η δομή του ελληνικού μπάσκετ, όπου υπάρχει η πίεση του αποτελέσματος.

Σε ορισμένα παιδιά, όπως ο Ζάρας, που παίρνουν χρόνο συμμετοχής στην Α1 η διαφορά φάνηκε. Ο Παναθηναϊκός έχει κορμό Ελλήνων παικτών και θέλουμε το ίδιο και για το μέλλον"





.

Στο μεταξύ ο... μισός Παναθηναϊκός θα βρίσκεται στην Ξάνθη την Κυριακή παίρνοντας μέρος στο all-star game. Μαζί κι ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, που μαζί με το υπόλοιπο τεχνικό τιμ θα αρχίσει να "καταβροχθίζει" τα DVD με τα παιχνίδια της Σιένα.


TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ