EUROLEAGUE

Χάινς: "Με μεγαλύτερη όρεξη για τη νίκη"

Χάινς: "Με μεγαλύτερη όρεξη για τη νίκη"
INTIME SPORTS

Ο Κάιλ Χάινς μίλησε στο Sport24.gr και τόνισε πώς ο Ολυμπιακός θα πρέπει να γίνει πιο επιθετικός, ενώ πρόσθεσε ότι οι "ερυθρόλευκοι" όσο περνούσε η ώρα έμειναν σε παθητικό ρόλο στο ματς.

Αποστολή στην Κωνσταντινούπολη: Βασίλης Δελής

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από την Αναντόλου Εφές (83-72) στο "Αμπντί Ιπεκτσί", με τους Τούρκους να μειώνουν στη σειρά των πλέι οφ σε 2-1.

Διαβάστε τι δήλωσαν ο Γιώργος Μπαρτζώκας και ο Οκτάι Μαχμουτί μετά το τέλος της αναμέτρησης...

Η ομάδα του Οκτάι Μαχμουτί έλεγξε την αναμέτρηση από τα πρώτα λεπτά και πήρε μία πολύ σημαντική νίκη, η οποία της επέτρεψε να μείνει ζωντανή στην διεκδίκηση του "εισιτηρίου" για το φάιναλ-φορ του Λονδίνου. Παρόλα αυτά, οι "ερυθρόλευκοι" παραμένουν εκείνοι που έχουν το πάνω χέρι στην υπόθεση πρόκριση, καθώς απέχουν ένα θετικό αποτέλεσμα από το... μεγάλο ραντεβού.

Ο Κάιλ Χάιν για ακόμα μία φορά έκανε πολύ καλό παιχνίδι, παλεύοντας κάτω από τα δύο καλάθια. Ο Αμερικανός του Ολυμπιακού μίλησε στο Sport24.gr για την εμφάνιση των Πειραιωτών, τη νίκη της Εφές, αλλά και την επόμενη αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων την Παρασκευή (19/04) και πάλι στο "Αμπντί Ιπεκτσί".

" Η Εφές έκανε πολύ καλή εμφάνιση, πήρε τη νίκη που ήθελε πάρα πολύ και μείωσε τη σειρά σε 2-1. Εμείς στο επόμενο παιχνίδι θα πρέπει να παρουσιάσουμε ένα καλύτερο πρόσωπο από αυτό που δείξαμε σήμερα", ήταν τα πρώτα του λόγια και πρόσθεσε στη συνέχεια:

" Θα πρέπει να είμαστε πιο επιθετικοί στο παιχνίδι μας. Η Εφές ήταν. Θα πρέπει να αγωνιστούμε καταβάλλοντας ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια και με μεγαλύτερη όρεξη για τη νίκη, την οποία και χρειαζόμαστε".

Στη συνέχεια ο Κάιλ Χάινς μίλησε για το "κλειδί" της αναμέτρησης που οδήγησε την Εφές στο θετικό αποτέλεσμα: " Έκαναν το παιχνίδι τους. Όπως είπα δεν θα πρέπει να παρουσιαστούμε και πάλι έτσι. Γίναμε πολύ παθητικοί όσο περνούσε η ώρα από την έναρξη του ματς κι έπειτα. Η Εφές ήταν με την πλάτη στον τοίχο πήρε τη νίκη που χρειαζόταν και έμεινε ζωντανή. Εμείς από την πλευρά στο επόμενο ματς θα είμαστε βελτιωμένοι".

Οι οπαδοί της Εφές γέμισαν το κλειστό και προσπάθησαν να οδηγήσουν την ομάδα τους στη νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό. Ο Κάιλ Χάινς αναφέρθηκε στην ατμόσφαιρα που συνάντησαν οι "ερυθρόλευκοι" στον "Αμπντί Ιπεκτσί":

" Παίζουμε σε πολλά παιχνίδια με πολύ καλή ατμόσφαιρα. Το γήπεδο γέμισε και ο κόσμος προσπάθησε να σπρώξει την ομάδα του στη νίκη. Έχουμε την εμπειρία, όμως να διαχειριστούμε τέτοιες καταστάσεις. Δεν είναι η πρώτη φορά. Απλά εμείς δεν ήμασταν όσο επιθετικοί θα έπρεπε για ένα τέτοιο παιχνίδι, όπως εκείνοι και περιοριστήκαμε σε πιο παθητικό ρόλο".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ