EUROLEAGUE

Bελίτσκοβιτς: "Δεν είμαι ηγέτης"

Bελίτσκοβιτς: "Δεν είμαι ηγέτης"
Βελίτσκοβιτς

Πλασματική χαρακτήρισε ο Βελίτσκοβιτς τη διαφορά της ήττας με 18 πόντους από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ

Ο ΜVP της Ευρωλίγκας για τον Φεβρουάριο εξήγησε ότι η ομάδα του ήταν μέσα στο παιχνίδι για 35 λεπτά, ενώ παραδέχθηκε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του σκέφτονται διαρκώς την προσπάθεια που θα κάνουν για να νικήσουν τους Πρωταθλητές Ελλάδας την Πέμπτη στη Mπεογκράτσκα Αρίνα.
" Ο Παναθηναϊκός δεν ήταν πολύ καλύτερη ομάδα από μας στον πρώτο αγώνα, παρά την εντύπωση που δημιουργείται από το τελικό σκορ. Ας μην ξεχνάμε πως διατηρούσαμε το προβάδισμα γαι 20 λεπτά και οι δύο ομάδες διεκδικούσαν τη νίκη επί ίσοις όροις για 35 λεπτά. Στα τελευταία λεπτά, η απόδοσή μας έπεσε και έδειξαν την εμπειρία τους".

"Διαθέτουμε ποιότητα κι εμείς αφού καταφέραμε να σταθούμε στα πόδια μας γρήγορα και μπήκαμε στον επόμενο αγώνα απέναντι στη Ρόμα σαν να μην είχε συμβεί τίποτα μία εβδομάδα νωρίτερα

".

Στη συνέχεια μίλησε για τη δύσκολη επιστροφή από τη Μάλαγα: " Όλη εκείνη την ημέρα ταξιδεύαμε από τη Μάλαγα πίσω στο Βελιγράδι. Το ταξίδι ήταν μεγάλο και δεν είχαμε χρόνο να σκεφτούμε το παιχνίδι στη Ρώμη. Πάντως ακόμη κι αν είχαμε χρόνο να σκεφτούμε κάτι, αυτό θα ήταν η νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό στην έδρα μας. Έτσι αντιμετωπίζουμε το μπάσκετ και την Ευρωλίγκα".

Όσο για τον ρόλο του ηγέτη είπε: " Η Παρτίζαν είναι δυνατή ως ομάδα. Δεν υπάρχει ηγέτης. Κάθε παίκτης είναι ικανός να αναλάβει ηγετικό ρόλο όταν έρθει η ώρα. Δεν είμαι ηγέτης, είμαι απλά μέρος της ομάδας".




TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ