BASKETBALL CH. LEAGUE

Basketball Champions League: VIDEO με απίθανες ατάκες ενός διαιτητή, όπως "γιατί δεν κάνατε φάουλ στο τέλος"

Basketball Champions League: VIDEO με απίθανες ατάκες ενός διαιτητή, όπως "γιατί δεν κάνατε φάουλ στο τέλος"
PRINTSCREEN

Το Basketball Champions League έδειξε πάλι πώς πρωτοπορεί, αφού έβαλε μικρόφωνο σε έναν διαιτητή στον αγώνα Λούντβιχσμπουργκ - Γαλατάσαραϊ και πρόβαλλε ένα VIDEO με τις καλύτερες στιγμές του, με την ατάκα "ένας παίκτης μιλάει περισσότερο από την πεθερά μου" και "γιατί δεν κάνατε φάουλ στο τέλος" να ξεχωρίζουν.

Ο Μανουέλ Ματσόνι είναι ένας εκ των κορυφαίων διαιτητών του Basketball Champions League. Η διοργανώτρια αρχή λοιπόν αποφάσισε να προβάλλει πόσο δύσκολη είναι η δουλειά του, παρουσιάζοντας ένα VIDEO με τις καλύτερες στιγμές του από τον αγώνα Λούντβιχσμπουργκ - Γαλατάσαραϊ.

Συγκεκριμένα, το BCL είχε βάλει μικρόφωνο στον Ματσόνι, με τον κόσμο να έχει την ευκαιρία να ακούει τι έλεγε σε παίκτες και διαιτητές, πώς αντιμετώπιζε τις διαμαρτυρίες του, αλλά και τι συζητούσε με τους άλλους διαιτητές. Οι δύο καλύτερες ατάκές του ωστόσο ήρθαν όταν αρχικά μιλούσε στον Ντεβον Ακούν-Πουρσέλ της Γαλατάσαραϊ, λέγοντας ότι ο - συμπαίκτης του Αμερικανού στην τουρκική ομάδα- Ντι Μποστ "μου μιλάει περισσότερο από ότι η πεθερά μου", αλλά και αυτή που είπε στο τέλος σε παίκτες της γερμανικής ομάδας, ρωτώντας "γιατί δεν κάνατε φάουλ στο τέλος που ήσασταν τρεις πόντους μπροστά";

Δείτε το VIDEO:

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ