STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Basket League: Σήμερα (30/8) στις 12:00 η κλήρωση του πρωταθλήματος και του Super Cup

Τα μπαλάκια από κλήρωση του ΕΣΑΚΕ
Τα μπαλάκια από κλήρωση του ΕΣΑΚΕ EUROKINISSI

Η Basket League μπαίνει σε... ρυθμό πλέον σήμερα (30/8), αφού θα γίνει η κλήρωση του πρωταθλήματος (12:00) για την σεζόν 2022/23, ενώ γνωστά θα γίνουν και τα ζευγάρια του Super Cup.

Η έναρξη της Basket League απέχει σχεδόν 40 ημέρες, αφού έχει οριστεί για τις 8 Οκτωβρίου. Η ώρα της κλήρωσης ωστόσο έφτασε, αφού θα διεξαχθεί σήμερα (30/8), κάτι που σημαίνει ότι θα γίνει γνωστό το πρόγραμμα του πρωταθλήματος.

Η κλήρωση θα διεξαχθεί στις 12:00 στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ και στην κληρωτίδα θα μπουν 12 ομάδες: Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Άρης, Προμηθέας, Περιστέρι, Κολοσσός, Απόλλωνας Πάτρας, Λαύριο, Ιωνικός και Καρδίτσα.

Παράλληλα, θα διεξαχθεί και η κλήρωση για το 3ο Super Cup, το οποίο θα διεξαχθεί το διήμερο 1-2 Οκτωβρίου στο κλειστό γυμναστήριο της Καλλιθέας στην Ρόδο. Σε αυτό θα συμμετάσχουν οι πρώτες τέσσερις ομάδες της βαθμολογίας της περσινής σεζόν: Ο νταμπλούχος Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός (2ος), ο Προμηθέας (3ος) και ο οικοδεσπότης Κολοσσός (5ος, αλλά πήρε την θέση της 4ης Λάρισας που αποχώρησε).

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΕΚ ΑΕΚ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN ΛΑΥΡΙΟ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ