STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Basket League: Ο Όμηρος Νετζήπογλου καλύτερος νέος παίκτης της σεζόν 2021/22

Ο Όμηρος Νετζήπογλου πανηγυρίζει για το επίτευγμα του Άρη απέναντι στον Παναθηναϊκό
Ο Όμηρος Νετζήπογλου πανηγυρίζει για το επίτευγμα του Άρη απέναντι στον Παναθηναϊκό EUROKINISSI

Ο 20χρονος, Όμηρος Νετζήπογλου του Άρη αναδείχθηκε καλύτερος νέος παίκτης της σεζόν 2021/22 στη Basket League έπειτα από ψηφοφορία.

Τη σκυτάλη από τον Νίκο Χουγκάζ (που κατείχε το βραβείο την περασμένη χρονιά) πήρε ο Όμηρος Νετζήπογλου που αναδείχθηκε καλύτερος νέος παίκτης της σεζόν 2021/22 στη Basket League, όπως ανακοίνωσε ο ΕΣΑΚΕ.

Ο 20χρονος γκαρντ του Άρη πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, τράβηξε άξια τα βλέμματα πάνω του και κατέκτησε το βραβείο του καλύτερου παίκτη κάτω των 21 ετών.

Σε 25 ματς στα οποία αγωνίστηκε τη φετινή σεζόν με τα χρώματα του Άρη, ο Νετζήπογλου είχε μέσο όρο 5,7 πόντους με 2,5 ριμπάουντ, 0.9 ασίστ και 1.1 κλέψιμο.

"Έχω πολύ δρόμο μπροστά μου, είμαι σε μία ηλικία που μαθαίνω και αφομοιώνω πράγματα τα οποία θα με κάνουν καλύτερο», εξήγησε ο Νετζήπογλου και επισήμανε: «Μία διάκριση στο μπάσκετ είναι δεν είναι ατομικό ζήτημα. Θέλω να ευχαριστήσω τους προπονητές και τους συμπαίκτες μου, χωρίς τους οποίους δε θα ήταν δυνατή αυτή η διάκριση.

Κάναμε μία καλή πορεία στον Άρη, με μία νεανική ομάδα, γεμάτη με ενέργεια και κίνητρο και θέλουμε να πάμε ακόμα καλύτερα την επόμενη σεζόν", σχολίασε ο γκαρντ των κιτρινόμαυρων.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΑΡΗΣ ΕΣΑΚΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ