STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Basket League: Ο Γουόλτερς κέρδισε στο νήμα τον Κασελάκη και αναδείχθηκε MVP της αγωνιστικής

Basket League: Ο Γουόλτερς κέρδισε στο νήμα τον Κασελάκη και αναδείχθηκε MVP της αγωνιστικής
ΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ / INTIME SPORTS

Στον ένα βαθμό κρίθηκε ο τίτλος του MVP για την πρώτη εβδομάδα του β' γύρου στην Basket League, με τον Γουόλτερ του Παναθηναϊκού (26 βαθμοί) να επικρατεί του Κασελάκη από το Περιστέρι (25 βαθμοί).

Ο εντός έδρας αγώνας του Παναθηναϊκού με αντίπαλο τον Άρη κύλησε χωρίς αντιξοότητες για τον Παναθηναϊκό και ο Νέιτ Γουόλτερς άδραξε την ευκαιρία να πραγματοποιήσει μια πλήρη εμφάνιση και να κερδίσει τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη της εβδομάδας.

Ο 32χρονος Αμερικανός πόιντ γκαρντ είχε 15 πόντους με 3/5 βολές, 6/7 δίποντα, 0/1 τρίποντο, 7 ριμπάουντ, 8 ασίστ, 6 κερδισμένα φάουλ, 1 φάουλ εναντίον, 3 κλεψίματα και 3 λάθη σε 21'17'' παραμονής στο παρκέ. Εξ αυτών των στοιχείων έφτιαξε ένα άθροισμα 26 βαθμών στο σύστημα αξιολόγησης, επίδοση που ήταν η ανώτερη μεταξύ των παικτών που αγωνίστηκαν στα ματς από τις 14 ως τις 16 Ιανουαρίου.

Ο Λεωνίδας Κασελάκης, ως ο κορυφαίος του Περιστερίου bwin στο διπλό επί του ΠΑΟΚ, συγκέντρωσε 25 βαθμούς και έχασε οριακά την πρωτιά. Ο φόργουορντ της ομάδας του Βασίλη Σπανούλη είχε 18 πόντους με 2/5 δίποντα, 4/4 τρίποντα, 2/2 βολές, 9 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 μπλοκ, 2 φάουλ υπέρ και 2 κατά κι 1 λάθος σε σχεδόν 35 λεπτά συμμετοχής.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΕΣΑΚΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ