STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Basket League: MVP της εβδομάδας ο Παπαγιάννης, διότι δεν μπορούσε να είναι ο Τολιόπουλος

Ο Γιώργος Παπαγιάννης στην αναμέτρηση με την Καρδίτσα
Ο Γιώργος Παπαγιάννης στην αναμέτρηση με την Καρδίτσα INTIME

Ο Γιώργος Παπαγιάννης αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 6ης αγωνιστικής στην Basket League, καθώς ο Άρης ηττήθηκε στο Περιστέρι και τα κατορθώματα του Βασίλη Τολιόπουλου δεν προσμετρήθηκαν.

Βάσει αριθμών ο Βασίλης Τολιόπουλος ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής της 6ης αγωνιστικής για την Basket League. Ο γκαρντ του Άρη κατέρριψε κάθε προηγούμενη ατομική επίδοσή του και με 38 πόντους από 13/21 σουτ (4/6 δίποντα, 9/15 τρίποντα) επανέλαβε εμφανίσεις βγαλμένες από τα τιμημένα 80s.

Μόνο που από τη στιγμή που η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη ηττήθηκε οριακά στο Περιστέρι, αυτομάτως Τολιόπουλος εξαιρέθηκε από τη διαδικασία.

Υπό αυτές τις συνθήκες, το βραβείο κατέληξε στα χέρια του Γιώργου Παπαγιάννη, ο οποίος συγκέντρωσε 30 βαθμούς αξιολόγησης, χάρη στους 20 πόντους (δίχως να αστοχήσει σε κάποια από τις δέκα προσπάθειές του), στα τέσσερα ριμπάουντ, στις δύο ασίστ, στα δύο κοψίματα, στα δύο κερδισμένα φάουλ και στα δύο κλεψίματα παίζοντας λιγότερα από 22 λεπτά στο νικηφόρο ματς με την Καρδίτσα.

Έτσι ο σέντερ του Παναθηναϊκού έγινε ο τρίτος Έλληνας MVP of the Week της Basket League στην τρέχουσα σεζόν μετά τους Σλούκα (2η Εβδομάδα) και τον Λούντζη (4η).

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ