EUROCHALLENGE

Αυτοκτόνησε στην Τουρκία

Αυτοκτόνησε στην Τουρκία
Παβίσεβιτς

Την ήττα με 82-77, γνώρισε ο Πανιώνιος, στην Άγκυρα, από την Τουρκ Τέλεκομ

Κλειδί για τη νίκη των Τούρκων, ήταν οι πόντοι του Ατσίκ στο τέλος. Ο παίκτης των γηπεδούχων, σημείωσε τους τελευταίους 7 πόντους της ομάδας του και "σκότωσε" τον Πανιώνιο.

Κορυφαίος του παιχνιδιού, ήταν ο Ντάντλεϊ, με 28 πόντους και 10 ριμπάουντ, ενώ από πλευράς "κυανέρυθρων", προσπάθησε πολύ ο Χάτσον (21 πόντους).

Από 11 πόντους είχαν και οι Χατζής και Ντόιτσιν, αλλά δεν ήταν αρκετοί για να αποφύγει την ήττα ο Πανιώνιος. Στο πρώτο του ευρωπαϊκό παιχνίδι, ο Νταμίρ Μίλκοβιτς, είχε 5 πόντους., σε επτά λεπτά.

Τα δεκάλεπτα: 23-20, 39-35, 60-62, 82-77

Οι πόντοι των ομάδων:

Τουρκ Τέλεκομ: Μίλιτσιτς 3 (1), Γκιουλέρ 6, Ακπινάρ 3 (1), Γιλμάζ 5 (1), Αλστον 14, Γκορούρ, Ατσικ 16 (2), Γιάγκλα 2, Γιλντιρίμ (5 (1), Ντάντλεϊ 28

Πανιώνιος: Καφκής 4, Μίλκοβιτς 5 (1), Περπέρογλου 9 (1), Ντόιτσιν 11 (3), Χατζής 11 (3), Ουίνστον 10 (2), Ντραγκόιλοβιτς 6, Χάτσον 21

Ο Λούκα Παβίσεβιτς μετά το τέλος του αγώνα τόνισε ότι "αξίζαμε τη νίκη, γιατί είχαμε καλή απόδοση. Είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα μου. Δεν αντάξαμε στην πίεση της έδρας στο τελευταίο λεπτό και χάσαμε".



Δυσάρεστα τα νέα για Λουκόφσκι
Σε αναζήτηση νέου πλέι μέικερ από την κοινοτική αγορά θα στραφεί, όπως όλα δείχνουν, ο Πανιώνιος μετά την είδηση ότι ο Ντράγκαν Λουκόφσκι θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για -περίπου- δύο μήνες. Ο βασικός "οργανωτής" των "κυανέρυθρων", θα υποβληθεί την Πέμπτη σε επέμβαση στον τραυματισμένο ώμο του, κάτι που σημαίνει ότι η ομάδα θα μείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς πλέι μέικερ.















TAGS EUROCHALLENGE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ