ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αυτή είναι η σύζυγος του άσου της Βαλένθια, Μπράντον Ντέιβις, που θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό AKTOR

Η σύζυγος του αντιπάλου του Παναθηναϊκού με την Βαλένθια, Μπράντον Ντέιβις και τα οκτώ χρόνια γάμου
Η σύζυγος του αντιπάλου του Παναθηναϊκού με την Βαλένθια, Μπράντον Ντέιβις και τα οκτώ χρόνια γάμου INSTAGRAM /@REALBDAVIES.0

Η σύζυγος του σημερινού (5/1) αντιπάλου του Παναθηναϊκού AKTOR, με την Βαλένθια, Μπράντον Ντέιβις και τα οκτώ χρόνια γάμου με την μητέρα των τριών παιδιών του.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR, έχει δύσκολη αποστολή απόψε (5/1), αφού κοντράρεται στην Ισπανία με τη Βαλένθια (21:30, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) για τη 19η αγωνιστική της EuroLeague.

Κόντρα στους πράσινους θα αγωνιστεί το βράδυ της Παρασκευής και ο Μπράντον Ντέιβις, παντρεμένος με την Λένζι Κουίστ, στήριγμά του σε κάθε του βήμα.

Το ζευγάρι είναι πολλά χρόνια σε σχέση. Οι δύο τους είναι παντρεμένοι από το 2016 και έχουν αποκτήσει μαζί τρία παιδιά, ένα κορίτσι και δύο αγοράκια.

Η Λένζι ενώ διατηρεί λογαριασμό στα social media, έχει ιδιωτικό προφίλ και έτσι δεν έχουμε πολλές πληροφορίες για αυτήν πέρα απ' ότι κατάγεται από την Καλιφόρνια.

Ο Αμερικανός σέντερ ωστόσο, αναρτά ανά διαστήματα μερικές οικογενειακές φωτογραφίες στο Instagram μαζί με την αγαπημένη του και τα παιδιά τους.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΒΑΛΕΝΘΙΑ EUROLEAGUE SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ