ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ατζέντης Γουίλιαμς-Γκος: "Όλες οι ψευδείς πληροφορίες ίσως να είναι προϊόν της ζέστης και της κλιματικής αλλαγής στα άδεια κεφάλια των insiders"

Ο Γουίλιαμς-Γκος
Ο Γουίλιαμς-Γκος INTIME

Σε συνέχεια της ανάρτησης του Γουίλιαμς-Γκος, ο εκπρόσωπός του, Αλεκσάντερ Ράσκοβιτς, σημείωσε ότι οι ψευδείς πληροφορίες ίσως να είναι προϊόν της ζέστης, της κλιματικής αλλαγής και των επιπτώσεων της στα "άδεια κεφάλια των insiders", όπως έγραψε χαρακτηριστικά στο twitter.

Ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος πήρε θέση για τον μεταγραφικό "θόρυβο" γύρω από το όνομά του, τονίζοντας ότι δεν έχει συνομιλήσει με καμία ομάδα πέρα από τον Ολυμπιακό καθ' όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Ομοίως, ο εκπρόσωπος του Αμερικανού, ο Αλεκσάντερ Ράσκοβιτς, προχώρησε σε μια καυστική ανάρτηση με δόση ειρωνείας, σημειώνοντας και από την πλευρά του ότι τα δημοσιεύματα περί μετακίνησής του από τους ερυθρόλευκους είναι ψευδή.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Αλεκσάντερ Ράσκοβιτς:

"Ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος και ο Ολυμπιακός έχουν συμβόλαιο σε ισχύ για τη σεζόν 2024/25. Όλος αυτός ο σωρός ψευδών πληροφοριών είναι πιθανότατα προϊόν αυτής της μεγάλης ζέστης και των πιθανών κλιματικών αλλαγών στον πλανήτη και της επίπτωσης στα άδεια κεφάλια των 'insiders'. Ή υπάρχουν Πινόκιο εδώ γύρω".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ