ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ατομικό οι Περπέρογλου, Βουγιούκας

Ατομικό οι Περπέρογλου, Βουγιούκας
INTIME SPORTS

Ο Μάικ Μπατίστ συνεχίζει να κάνει θεραπείες, ενώ οι Στράτος Περπέρογλου και Ίαν Βουγιούκας έκαναν ατομικό πρόγραμμα τη Δευτέρα (5/3)

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε τη μίνι προετοιμασία του για τον αγώνα της Τετάρτης με αντίπαλο το Μαρούσι χωρίς τους τρεις τραυματίες.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είδε τους Στράτο Περπέρογλου και Ίαν Βουγιούκα να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης, χωρίς να πιέζονται όμως προκειμένου να υποχωρήσουν οι τραυματισμοί τους.

Από την άλλη, ο Μάικ Μπατίστ συνέχισε να κάνει αποθεραπεία και το ίδιο αναμένεται να κάνει και την Τρίτη. Και οι τρεις όπως όλα δείχνουν δεν θα αγωνιστούν κόντρα στο Μαρούσι, καθώς στόχος του ιατρικού τιμ είναι να δώσουν το παρών στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας το Σάββατο (10/3).

Αυτός είναι ο στόχος και γι' αυτό γίνεται ένας πραγματικός αγώνας δρόμου από όλους στις τάξεις του Παναθηναϊκού.

Ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς και ο Δημήτρης Ιτούδης δίνουν ραντεβού με τους αναγνώστες του Sport24.gr για την Τρίτη, 13:00 το μεσημέρι. Ο κορυφαίος προπονητής της Ευρώπης και ο άμεσος συνεργάτης του στον πάγκο του Παναθηναϊκού θα μιλήσουν LIVE με τους αναγνώστες του Sport24.gr, απαντώντας στις δικές σας ερωτήσεις, σε μια ακόμη πρωτοποριακή online συζήτηση με τα σημαντικότερα πρόσωπα του ελληνικού αθλητισμού. Θα σας περιμένουν 13.00 την Τρίτη ΕΔΩ

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ