ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Live με τον Ομπράντοβιτς στο Sport24.gr

Live με τον Ομπράντοβιτς στο Sport24.gr

Ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς και ο Δημήτρης Ιτούδης δίνουν ραντεβού με τους αναγνώστες του Sport24.gr για την Τρίτη, 13:00 το μεσημέρι. Ο κορυφαίος προπονητής της Ευρώπης και ο άμεσος συνεργάτης του στον πάγκο του Παναθηναϊκού θα μιλήσουν LIVE με τους αναγνώστες του Sport24.gr, απαντώντας στις δικές σας ερωτήσεις, σε μια ακόμη πρωτοποριακή online συζήτηση με τα σημαντικότερα πρόσωπα του ελληνικού αθλητισμού.

Το Sport24.gr έχει βγάλει ό,τι πινακάκι έχει και δεν έχει, για να είναι έτοιμο να «αντιμετωπίσει» τον κορυφαίο προπονητή μπάσκετ στην Ευρώπη (για τους περισσότερους όλων των εποχών). Ναι, ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς μαζί με τον πιο-άμεσο-συνεργάτη-του-δεν-γίνεται (και παράλληλα κουμπάρο του), Δημήτρη Ιτούδη, θα μιλήσουν LIVE στους αναγνώστες του μεγαλύτερου αθλητικού site της χώρας, απαντώντας στις δικές σας ερωτήσεις, είτε αυτές περιστραφούν γύρω από τον Παναθηναϊκό, την πορεία του στην Ευρωλίγκα, τον τελικό Κυπέλλου που έρχεται το Σάββατο, είτε αυτές έχουν να κάνουν με το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της πιο σημαντικής προσωπικότητας που είχε ποτέ το τριφύλλι πάνω στο παρκέ.

Με τη συμμετοχή τους, οι δύο επιτυχημένοι προπονητές δίνουν συνέχεια στα Q&A Event του SPORT 24 με πρόσωπα από την ελίτ του ελληνικού αθλητισμού, που εκτός του ότι διαπιστώσαμε πώς έχει μεγάλη απήχηση σε εσάς, είναι και ένας διαφορετικός και πολύ πιο "προσωπικός" και άμεσος τρόπος για να μάθετε πράγματα για τους πρωταγωνιστές του ελληνικού ποδοσφαίρου, του μπάσκετ και των υπολοίπων σπορ.

Πρώτος προσκεκλημένος του Sport24.gr που έκατσε "απέναντι" από τους αναγνώστες και φίλους του site, ήταν ο Μάικ Μπατίστ, ο οποίος μίλησε, απάντησε, έκανε πλάκα και πέρασε πολύ καλά στα γραφεία του SPORT 24, αφού οι ερωτήσεις που του έγιναν, ήταν πάρα πολλές και κυρίως η μία πιο ενδιαφέρουσα από την άλλη.

Live με τον Ομπράντοβιτς στο Sport24.gr

Ακολούθησαν ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Σταύρος Αδαμίδης με τον πρόεδρο των Supporters Μάκη Κασνακίδη, καθώς και ο τερματοφύλακας της Ένωσης σε άλλη συνέντευξη, Γιάννης Αραμπατζής.

Live με τον Ομπράντοβιτς στο Sport24.gr

Ενώ η επόμενη LIVE συνέντευξη ήταν με τον κορυφαίο Έλληνα τερματοφύλακα την τελευταία 20ετία, πρώην του Ολυμπιακού και της Εθνικής ομάδας, Αντώνη Νικοπολίδη, για να φτάσουμε στην πιο πρόσφατη, αυτή με τον μέσο του Ολυμπιακού, Νταβίδ Φουστέρ.

Live με τον Ομπράντοβιτς στο Sport24.gr

Είναι πλέον σαφές και online αποδεδειγμένο ότι οι αναγνώστες και χρήστες του διαδικτύου θέλουν την άμεση επικοινωνία με τους ανθρώπους που έχουν ως πρότυπα ή αποτελούν βασικά στοιχεία της καθημερινής, αθλητικής ενημέρωσής τους και μάλιστα αυτό γίνεται αντιληπτό και στους special καλεσμένους του Sport24.gr, οι οποίοι δεν βλέπουν αυτή την επικοινωνία ως "συνέντευξη", αλλά ως μια συζήτηση με τους φίλους τους, που τους έχουν "ανεβάσει" σε αυτήν την τόσο ξεχωριστή θέση.

Η "κατάκτηση" του Νικοπολίδη

Στην περίπτωση του Αντώνη Νικοπολίδη, οι αριθμοί και τα στατιστικά επιτεύγματα του διεθνούς τερματοφύλακα, μιλάνε από μόνα τους. Περισσότεροι από 17.000 αναγνώστες διάβαζαν τα όσα έλεγε, αποκάλυπτε και παραδεχόταν ο Νικοπολίδης, ενώ το #Nikopolidis έγινε εκείνη την ημέρα παγκόσμιο Trending Topic στο Twitter, με περισσότερα 1.400 tweets μέσα σε δύο ώρες, να αφορούν τον Έλληνα τερματοφύλακα.

Live με τον Ομπράντοβιτς στο Sport24.gr
Live με τον Ομπράντοβιτς στο Sport24.gr

Πώς να συμμετάσχετε στη LIVE συνέντευξη με τον Ομπράντοβιτς και τον Ιτούδη

Ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς και ο Δημήτρης Ιτούδης θα είναι οι επόμενοι καλεσμένοι του Sport24.gr και των αναγνωστών του, σε μια συζήτηση που θα ξεκινήσει την Τρίτη 6/3, 13:00, με το υπερ-επιτυχημένο τεχνικό δίδυμο του Παναθηναϊκού να είναι διατεθειμένο να απαντήσει στις περισσότερες από τις ερωτήσεις που θα του γίνουν. Θυμίζουμε (για όσους έχουν συμμετάσχει ξανά στις LIVE συνεντεύξεις μας) και ενημερώνουμε (όσους θα κάνουν την αρχή με τον "Ζοτς") ότι ερωτήσεις μπορείτε να στέλνετε είτε μέσω της Live πλατφόρμας που θα υπάρχει στο Sport24.gr από την έναρξη της συνέντευξης και μετά, είτε μέσω του Twitter και συγκεκριμένα γράφοντας στο #Obradovic

Σύμφωνα με την καριέρα και τους τίτλους που έχει κατακτήσει ο Ομπράντοβιτς, είναι ήδη παγκόσμιο Topic στο μπάσκετ και τον αθλητισμό, αλλά πιθανόν την Τρίτη να γίνει και στο Twitter (λογικά δεν θα έχει πρόβλημα, αφού συνηθίζει να κερδίζει τους τίτλους που του λείπουν).

Για να μπορέσετε να πάρετε μέρος στη συζήτηση και να στείλετε τις ερωτήσεις σας στον Ομπράντοβιτς απλά συντονιστείτε στο Live και απολαύστε το επιτυχημένο δίδυμο του Παναθηναϊκού ΕΔΩ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ