EUROLEAGUE

Ατομικό ο Πρίντεζης

Ατομικό ο Πρίντεζης

Ο Γιώργος Πρίντεζης συνεχίζει να ταλαιπωρείται από μυικό σπασμό στους ραχιαίους και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα ενώ η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί πριν από την αναχώρηση του Ολυμπιακού για το Κάουνας.

Η αναμέτρηση της προσεχούς Παρασκευής (22/1, 19:45) στην επιβλητική Žalgirio Arena του Κάουνας είναι η 12η για τον Ολυμπιακό και τη Ζάλγκιρις από το 1999 και την πρώτη μεταξύ τους συνάντηση, στον ημιτελικό του Final Four εκείνης της χρονιάς.

Οι Πειραιώτες θέλουν να ρεφάρουν την εντός έδρας ήττα από την Μπάμπεργκ κι ενώ ακολουθεί το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ. Σε ό,τι αφορά τον Γιώργο Πρίντεζη, ο φόργουορντ του Ολυμπιακού συνεχίζει να αντιμετωπίζει μυικό σπασμό στους ραχιαίους που δεν του επέτρεψε να αγωνιστεί στην πρόσφατη αναμέτρηση με τον Κολοσσό, στη Ρόδο.

Η κατάσταση του "Πριντ" θα επανεκτιμηθεί το πρωί ωστόσο θα ακολουθήσει κανονικά την αποστολή στο Κάουνας για το ματς με τη Ζάλγκιρις. Από 'κει και πέρα, ο Ματ Λοτζέσκι συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα αποθεραπείας, έχοντας μπει στο τελικό στάδιο. Υπενθυμίζεται πως ο Αμερικανός σουτέρ είχε υποστεί θλάση στον αριστερό οπίσθιο μηριαίο. Αισθάνεται καλύτερα και υπάρχει η αισιοδοξία πως σε λίγες μέρες θα είναι σε θέση να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ