Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Αθλητικές μεταδόσεις: Πράξη δεύτερη στους τελικούς της Α1 Γυναικών με Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός, μάχες στην Elite League, πού θα δείτε τα παιχνίδια

Αθλητικές μεταδόσεις: Πράξη δεύτερη στους τελικούς της Α1 Γυναικών με Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός, μάχες στην Elite League, πού θα δείτε τα παιχνίδια
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI

Δεύτερος τελικός στην Α1 Γυναικών, με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον Ολυμπιακό. Μάχες στην Elite League για τα playoffs και τα playouts. Πού θα δείτε τα παιχνίδια.

Πράξη δεύτερη στους τελικούς της Α1 Γυναικών, με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο κλειστό Παύλος Γιαννακόπουλος (20:30, PAO TV, Match Center από το SPORT24).

Στο πρώτο παιχνίδι της σειράς οι ερυθρόλευκες είχαν επικρατήσει με 72-69 για να κάνουν το 1-0 και το πρώτο βήμα προς τον τίτλο. Πρωταθλήτρια αναδεικνύεται η ομάδα που θα φτάσει τις τρεις νίκες.

Το πρόγραμμα των τελικών

  • Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 72-69
  • Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός, 17/4, 20:30, Π. Γιαννακόπουλος
  • Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, 21/4, 13:00, ΣΕΦ (Αίθουσα 5)
  • Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός, 24/4, 17:00, Π. Γιαννακόπουλος - εάν χρειαστεί
  • Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, 28/4, 15:00, ΣΕΦ (Αίθουσα 5) - εάν χρειαστεί

Μάχες στην Elite League

Η δράση στην Elite League συνεχίζεται με δύο αναμετρήσεις για τα playoffs και μία για τα playouts.

Η Μεγαρίδα υποδέχεται τον Ηρακλή στις 16:00 για τα playoffs σε ένα παιχνίδι που θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το ACTION24. Την ίδια ώρα ο Μίλωνας περιμένει τον Κόροιβο Αμαλιάδας στη Νέα Σμύρνη για τα playoffs της κατηγορίας. Αμφότεροι οι γηπεδούχοι έχουν πετύχει δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στην κανονική περίοδο έναντι των αντιπάλων τους, κάτι το οποίο σημαίνει ότι οι σειρές θα κριθούν στα τέσσερα θετικά αποτελέσματα.

Για τα playouts, ο Έσπερος Λαμίας υποδέχεται το Ψυχικό στις 16:00. Το Ψυχικό μετρά δύο νίκες στην κανονική περίοδο απέναντι στον Έσπερο Λαμίας, συνεπώς η σειρά θα κριθεί στα τέσσερα θετικά αποτελέσματα.

Οι αγώνες Μίλωνας - Κόροιβος και Έσπερος Λαμίας - Ψυχικό θα μεταδοθούν από το επίσημο κανάλι της ΕΟΚ στο YouTube.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Playoffs

  • 16:00 Μεγαρίδα - Ηρακλής
  • 16:00 Μίλωνας - Κόροιβος

Playouts

  • 16:00 Έσπερος Λαμίας - Ψυχικό
TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ