ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αθλητικές μεταδόσεις: Ώρα ημιτελικών στο Final Eight του Κυπέλλου Μπάσκετ ΟΠΑΠ με Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός και ΑΕΚ - Περιστέρι bwin, πού θα δείτε τα ματς

Ο Σάσα Βεζένκοβ με αντίπαλο τον Ντέρικ Γουίλιαμς
Ο Σάσα Βεζένκοβ με αντίπαλο τον Ντέρικ Γουίλιαμς INTIME

Το Final Eight του Κυπέλλου Μπάσκετ ΟΠΑΠ περνάει σήμερα (18/2) στην φάση των ημιτελικών, με τον Ολυμπιακό να αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό (19:15, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24) και την ΑΕΚ το Περιστέρι bwin (15:45, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24).

Στα "Δύο Αοράκια" στο Ηράκλειο Κρήτης έχουν μείνει πλέον τέσσερις ομάδες να διεκδικούν δύο εισιτήρια για τον τελικό του Final Eight του Κυπέλλου Μπάσκετ ΟΠΑΠ, με το σημερινό (18/2) πρόγραμμα να περιλαμβάνει τους δύο ημιτελικούς.

Στον πρώτο - χρονικά - ημιτελικό, η αποδεκατισμένη ΑΕΚ, που ξέμεινε από ψηλούς, αντιμετωπίζει το Περιστέρι bwin (15:45, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24).

Στον δεύτερο ημιτελικό, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει ως τυπικά γηπεδούχος τον Παναθηναϊκό (19:15, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24), με τις δύο ομάδες να μην αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα τραυματισμού. Θυμίζεται ότι οι "πράσινοι" δεν θα έχουν πάντως τους Ματ Τόμας και Μάριους Γκριγκόνις, που είναι εκτός ελληνικής λίστας.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΠΑΠ FINAL 8 ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ