ΟΠΑΠ FINAL 8

Αθλητικές μεταδόσεις: Ώρα Final Eight με Παναθηναϊκός AKTOR - ΑΕΚ Betsson και ΠΑΟΚ - Άρης, πού θα δείτε τα παιχνίδια

Αθλητικές μεταδόσεις: Ώρα Final Eight με Παναθηναϊκός AKTOR - ΑΕΚ Betsson και ΠΑΟΚ - Άρης, πού θα δείτε τα παιχνίδια
ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Ώρα Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ, με τις αναμετρήσεις Παναθηναϊκός AKTOR - ΑΕΚ Betsson και ΠΑΟΚ - Άρης να ανοίγουν την αυλαία του Final Eight της Κρήτης. Πού θα δείτε τα παιχνίδια.

Η ώρα για το πρώτο τζάμπολ στο Final Eight του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ έφτασε, με δύο δυνατές αναμετρήσεις να ανοίγουν τον χορό στο Ηράκλειο Κρήτης.

Πρώτοι χρονικά μπαίνουν στα Δύο Αοράκια ο Παναθηναϊκός AKTOR και η ΑΕΚ Betsson, με τις δύο ομάδες να ξανασυναντώνται σε διάστημα λίγων ημερών (15/2, 18:00, COSMOTE SPORT 5, Match Center από το SPORT24). Αυτή τη φορά για τον θεσμό του Κυπέλλου, με το διακύβευμα να είναι ένα εισιτήριο για την ημιτελική φάση.

Ο Εργκίν Αταμάν αναμένεται να έχει στην διάθεσή του τον Κώστα Σλούκα, όπως ανέφερε ο έμπειρος τεχνικός σε δηλώσεις του την παραμονή του παιχνιδιού. Θυμίζουμε ότι από πλευράς Ένωσης ο Τζάστιν Τίλμαν έχει τεθεί εκτός λόγω του κατάγματος που υπέστη, ενώ η "Ένωση" δεν θα έχει και τον Δημήτρη Φλιώνη.

Τρεις ώρες αργότερα ΠΑΟΚ και Άρης ρίχνονται στη μάχη για το δεύτερο, χρονικά, εισιτήριο (15/2, 21:00, COSMOTE SPORT 5, Match Center από το SPORT24). Όπως συνέβη και με το προηγούμενο ζευγάρι, η ομάδα του Τακιανού και εκείνη του Καστρίτη αντιμετωπίζουν εκ νέου η μία την άλλη σε μικρό χρονικό διάστημα.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα:

Το ΟΠΑΠ Final 8 Κύπελλο Ελλάδας Μπάσκετ είναι στο Pamestoixima.gr

Final 8 ή αλλιώς τέσσερις ημέρες γεμάτες μπασκετική δράση, που θα αναδείξουν το νικητή του πρώτου τίτλου της χρονιάς. Οκτώ ομάδες θα αναμετρηθούν για να διεκδικήσουν το Κύπελλο Ελλάδας Μπάσκετ ΟΠΑΠ και υπόσχονται θέαμα και δράση από τις 15 έως τις 18 Φεβρουαρίου στο Ηράκλειο. Ζεις τον παλμό του Final 8 στο Pamestoixima.gr, με δεκάδες αγορές σε κορυφαίες αποδόσεις και σούπερ προσφορές* για τον νικητή του Κυπέλλου Ελλάδας Μπάσκετ!

Ανανεωμένη Τριπλή Προσφορά και Ενισχυμένες Αποδόσεις στο Pamestoixima.gr

Η αγωνιστική δράση επέστρεψε στα γήπεδα της Ευρώπης με συναρπαστικές αναμετρήσεις σε Champions League, Europa League και Conference League! Ένα τριήμερο γεμάτο ποδόσφαιρο και για αυτό στο Pamestoixima.gr σε περιμένουν ενισχυμένες αποδόσεις* στους αγώνες των ευρωπαϊκών διοργανώσεων αλλά και η ανανεωμένη τριπλή προσφορά* γνωριμίας, πιο δυνατή από ποτέ! Στο Pamestoxima.gr το παιχνίδι ορίζεται από την αρχή!

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

TAGS ΟΠΑΠ FINAL 8 MEDIA ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΕΚ ΑΕΚ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΠΑΠ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ