ΟΠΑΠ FINAL 8

Παναθηναϊκός AKTOR: Με Σλούκα στον προημιτελικό απέναντι στην ΑΕΚ Betsson

Παναθηναϊκός AKTOR: Με Σλούκα στον προημιτελικό απέναντι στην ΑΕΚ Betsson
ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI

Ο χρόνος κυλά αντίστροφα για το πρώτο τζάμπολ στο Final Eight του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ και ο Παναθηναϊκός AKTOR προετοιμάζεται για τη μάχη με την ΑΕΚ Betsson μία μέρα πριν το παιχνίδι (15/2, 18:00, COSMOTE SPORT 5, Match Center από το SPORT24). Ο Κώστας Σλούκας αναμένεται να βρίσκεται στην 12άδα και να πάρει χρόνο συμμετοχής, όπως δήλωσε ο Εργκίν Αταμάν.

Στο Final Eight του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ είναι στραμμένο το ενδιαφέρον των ανθρώπων που ασχολούνται με το ελληνικό μπάσκετ και ο Παναθηναϊκός AKTOR προετοιμάζεται για τον προημιτελικό με την ΑΕΚ Betsson που θα ανοίξει τον χορό των αναμετρήσεων στην Κρήτη (15/2, 18:00, COSMOTE SPORT 5, Match Center από το SPORT24).

Ο Κώστας Σλούκας αναμένεται να βρίσκεται στην δωδεκάδα για το αυριανό παιχνίδι, με σκοπό να πάρει λεπτά συμμετοχής, όπως ανέφερε ο προπονητής του, Εργκίν Αταμάν, την παραμονή του αγώνα. Θυμίζουμε ότι ο Έλληνας γκαρντ είχε απουσιάσει από τα τελευταία παιχνίδια της ομάδας του λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς.

Οι πράσινοι κοντράρονται εκ νέου με την Ένωση σε διάστημα μόλις λίγων ημερών και το τριφύλλι πρόκειται να έχει στην διάθεσή του τον Σλούκα, ο οποίος είχε λείψει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού AKTOR το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

Το ΟΠΑΠ Final 8 Κύπελλο Ελλάδας Μπάσκετ είναι στο Pamestoixima.gr

Final 8 ή αλλιώς τέσσερις ημέρες γεμάτες μπασκετική δράση, που θα αναδείξουν το νικητή του πρώτου τίτλου της χρονιάς. Οκτώ ομάδες θα αναμετρηθούν για να διεκδικήσουν το Κύπελλο Ελλάδας Μπάσκετ ΟΠΑΠ και υπόσχονται θέαμα και δράση από τις 15 έως τις 18 Φεβρουαρίου στο Ηράκλειο. Ζεις τον παλμό του Final 8 στο Pamestoixima.gr, με δεκάδες αγορές σε κορυφαίες αποδόσεις και σούπερ προσφορές* για τον νικητή του Κυπέλλου Ελλάδας Μπάσκετ!

Ανανεωμένη Τριπλή Προσφορά και Ενισχυμένες Αποδόσεις στο Pamestoixima.gr

Η αγωνιστική δράση επέστρεψε στα γήπεδα της Ευρώπης με συναρπαστικές αναμετρήσεις σε Champions League, Europa League και Conference League! Ένα τριήμερο γεμάτο ποδόσφαιρο και για αυτό στο Pamestoixima.gr σε περιμένουν ενισχυμένες αποδόσεις* στους αγώνες των ευρωπαϊκών διοργανώσεων αλλά και η ανανεωμένη τριπλή προσφορά* γνωριμίας, πιο δυνατή από ποτέ! Στο Pamestoxima.gr το παιχνίδι ορίζεται από την αρχή!

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

TAGS ΟΠΑΠ FINAL 8 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΠΑΠ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ