ΑΕΚ

ΑΕΚ Betsson: Πλήγμα με Τίλμαν, υπέστη κάταγμα

ΑΕΚ Betsson: Πλήγμα με Τίλμαν, υπέστη κάταγμα
ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI

Μεγάλο πλήγμα για την ΑΕΚ Betsson, καθώς ο Τζάστιν Τίλμαν υπέστη κάταγμα εκ κοπώσεως τετάρτου μεταταρσίου αριστερού άκρου ποδός. Φυσικά τίθεται εκτός από την αναμέτρηση της Ένωσης με τον Παναθηναϊκό AKTOR για την Stoiximan Basket League (20:15, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24).

Μεγάλη ατυχία για τον Τζάστιν Τίλμαν της ΑΕΚ Betsson, καθώς όπως ενημέρωσε η Ένωση ο παίκτης υπέστη κάταγμα εκ κοπώσεως τετάρτου μεταταρσίου αριστερού άκρου ποδός.

Ο ψηλός της ομάδας του Ζούρου ξεκίνησε ήδη διαδικασία αποκατάστασης και όπως είναι λογικό τίθεται εκτός από την αποψινή αναμέτρηση του Δικεφάλου με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό AKTOR (20:15, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24).

Πρόκειται για ένα σημαντικό πλήγμα για την Ένωση, λίγες μέρες πριν ταξιδέψει στην Κρήτη για το Final Eight του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ.

Η δωδεκάδα της ΑΕΚ Betsson για το ματς με τον Παναθηναϊκό AKTOR: Ραντλ, Καράμπελας, Πιλαβιος, Χόλινς, Νετζήπογλου, Αγραβάνης, Χατζηδάκης, Νάιτ, Κουζέλογλου, Μόργκαν, Ματαλιωτάκης, ΜακΡέι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της κιτρινόμαυρης ΚΑΕ:

"Η ατυχία χτύπησε για άλλη μία φορά εφέτος αθλητή μας και τη «Βασίλισσα», λίγο πριν από τις αναμετρήσεις με Παναθηναϊκό ACTOR σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Ο τραυματισμός του Τζάστιν Τίλμαν απεδείχθη σοβαρός, καθώς διεγνώσθη, ότι υπέστη κάταγμα εκ κοπώσεως τετάρτου μεταταρσίου αριστερού άκρου ποδός.

Ο πρώτος σκόρερ της «Βασίλισσας» (στο Πρωτάθλημα) ξεκίνησε τη διαδικασία αποκατάστασης".

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ