EUROLEAGUE

Αθλητικές μεταδόσεις: Ο Παναθηναϊκός ψάχνει την νίκη κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, πού θα δείτε τον αγώνα

EUROLEAGUE 2022-2023 /  -   (  / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE 2022-2023 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Ερυθρό Αστέρα στην Σερβία (20:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) για την 2η αγωνιστική της EuroLeague, ψάχνοντας την πρώτη νίκη του στον θεσμό. Ξεχωρίζει το Μπαρτσελόνα - Ρεάλ, έτοιμη για πρόκριση στους ομίλους του EuroLeague Women η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού.

Ο Παναθηναϊκός ρίχνεται σήμερα (13/10) ξανά στην μάχη της EuroLeague, αντιμετωπίζοντας στην Σερβία τον - πάντα δυνατό στην έδρα του - Ερυθρό Αστέρα (20:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) για την 2η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Οι "πράσινοι" δεν θα έχουν στην διάθεσή τους τον τραυματία Νέιτ Γουόλτερς, ωστόσο αναμένεται να έχουν τον Ντέρικ Γουίλιαμς, με τον Αμερικανό να ανακοινώνει μέσω twitter ότι θα αγωνιστεί παρά τον τραυματισμό του.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της βραδιάς, ξεχωρίζει σίγουρα το ντέρμπι ανάμεσα σε Ρεάλ και Μπαρτσελόνα (21:30, Novasports 4 και LIVE από το SPORT24).

Αναλυτικά το πρόγραμμα της βραδιάς:
Ερυθρός Αστέρας - Παναθηναϊκός (20:00, Novasports Prime)
Μονακό - Αναντολού Εφές (20:00, Novasports 3)
Βίρτους Μπολόνια - Μπάγερν (21:30, Novasports 5)
Μπαρτσελόνα - Ρεάλ (21:30, Novasports 4)

Ο Ολυμπιακός θέλει να σφραγίσει την πρόκριση

Η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού έχει και αυτή μία υποχρέωση κόντρα στην αντίστοιχη του Ερυθρού Αστέρα σήμερα (22:00, LIVE Streaming από το κανάλι της FIBA).

Οι "ερυθρόλευκες" χρειάζονται νίκη ή ήττα μέχρι και με 18 πόντους διαφορά για να προκριθούν στην φάση των ομίλων του EuroLeague Women. Ο λόγος είναι ότι έχουν επικρατήσει με 73-54 της Σέπσι, αλλά η Σέπσι από την πλευρά της διέλυσε με 83-63 τον Ερυθρό Αστέρα. Αυτό έδωσε "μαξιλαράκι" ασφαλείας στον Ολυμπιακό, που πλέον έχει την τύχη στα χέρια του.

Στην μάχη του EuroCup Women τέσσερις ελληνικές ομάδες

Η σημερινή ημέρα είναι σημαντική για το μπάσκετ Γυναικών στην Ελλάδα, αφού εκτός του Ολυμπιακού έχουν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις άλλες τέσσερις ελληνικές ομάδες, στο πλαίσιο του EuroCup Women.

Ο λόγος για τις Εσπερίδες, την Ελευθερία Μοσχάτου την Δάφνη Αγίου Δημητρίου και τα Χανιά, που θα παλέψουν για την πρόκριση στο δεύτερο ματς των προκριματικών, με τις πρώτες δύο ομάδες μάλιστα να έχουν και ελπίδες λόγω των αποτελεσμάτων τους στα πρώτα παιχνίδια.

Αναλυτικά οι αγώνες των ελληνικών ομάδων (σε παρένθεση το σκορ του πρώτου αγώνα):
17:00 Εσπερίδες - Χολόν (73-78)
18:00 Χατάι - Δάφνη Αγίου Δημητρίου (99-58)
20:00 Μπιντγκόζ - Χανιά (85-59)
20:00 Ελευθερία Μοσχάτου - Σλάβια Μπράνσκα (72-71)

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΟΝΑΚΟ ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ EUROLEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ