ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Το "είναι ο ουρανός μπλε;" του Ντέρικ Γουίλιαμς λύνει τα χέρια του Ράντονιτς

Ο Ντέρικ Γουίλιαμς
Ο Ντέρικ Γουίλιαμς PHOTO CREDITS: GEORGIA PANAGOPOULOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Αν και η παρουσία του στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ερυθρό Αστέρα παραμένει αμφίβολη, ο Ντέρικ Γουίλιαμς θέλησε να προαναγγείλει τη συμμετοχή του μ' ένα ρητορικό ερώτημα ως απάντηση στο twitter.

Ο Ντέρικ Γουίλιαμς κουβαλά ένα μεγάλο αιμάτωμα στον τετρακέφαλο του αριστερού ποδιού του από τον αγώνα με τον Άρη και μέχρι τώρα η παρουσία του κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα (15/10, 20:00 NovaSports Prime, LIVE από το SPORT24) δινόταν από τον Παναθηναϊκό ως αμφίβολη.

Ναι μεν ο 31χρονος Αμερικανός φόργουορντ θα είναι στο Βελιγράδι για να βρίσκεται μαζί με την υπόλοιπη αποστολή, αλλά η συμμετοχή του παρέμενε σταθερά μετέωρη. Μέχρι τουλάχιστον τη στιγμή που ο ίδιος ο έμπειρος παίκτης μπήκε το τοπίο.

Σε ερώτημα που του τέθηκε στο twitter για το αν θα παίξει στο ματς της Πέμπτης, ο 31χρονος προτίμησε ν' απαντήσει μ' έναν χρησμό, με ξεκάθαρο όμως νόημα. Σαν εκείνους που έβγαιναν από τις ιέρειες των μαντείων.

"Είναι ο ουρανός μπλε;", αναρωτήθηκε από την πλευρά του ο Γουίλιαμς, θέλοντας να εκφράσει τη βεβαιότητά του για τη συμμετοχή του, ακόμη κι αν έχει υποχωρήσει πλήρως το πρόβλημα. Εξέλιξη που, φυσικά, επιτρέπει στον Ντέγιαν Ράντονιτς να μην ψάξει για αλχημείες στο "4", δεδομένου ότι άλλη λύση -πλην των νεαρών Λευτέρη Μαντζούκα και Νικ Χουγκάζ- δεν υπάρχει για τη συγκεκριμένη θέση.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ