MEDIA

Αθλητικές μεταδόσεις: Ο Παναθηναϊκός AKTOR δοκιμάζεται στην έδρα της Βιλερμπάν, πού θα δείτε τα παιχνίδια της EuroLeague

Αθλητικές μεταδόσεις: Ο Παναθηναϊκός AKTOR δοκιμάζεται στην έδρα της Βιλερμπάν, πού θα δείτε τα παιχνίδια της EuroLeague
ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Εκτός έδρας δοκιμασία για τον Παναθηναϊκό AKTOR με αντίπαλο τη Βιλερμπάν στο πλαίσιο της EuroLeague. Πού θα δείτε τα παιχνίδια της πρώτης μέρας της 14ης αγωνιστικής της διοργάνωσης.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR δοκιμάζεται εκτός έδρας με αντίπαλο τη Βιλερμπάν και ψάχνει τη νίκη στη Γαλλία με την οποία θα ισορροπήσει το ρεκόρ του στην βαθμολογία της EuroLeague (22:00, Novasports Prime, Match Center από το SPORT24).

Οι πράσινοι βρίσκονται στο 6-7 και αναζητούν το έβδομο θετικό τους αποτέλεσμα, την ώρα που η Βιλερμπάν βρίσκεται στα τελευταία σκαλοπάτια του βαθμολογικού πίνακα με 2-11.

Ο Μάριους Γκριγκόνις προπονήθηκε την παραμονή του αγώνα και οι πιθανότητες να αγωνιστεί είναι με το μέρος του, ενώ ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ αναμένεται να επιστρέψει μετά τον τραυματισμό του, έχοντας ακολουθήσει την αποστολή των πρασίνων.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα:

Η βαθμολογία

Μάχη του Παναθηναϊκού στο EuroCup Γυναικών

Ο Παναθηναϊκός ρίχνεται στη μάχη της φάσης των "32" του EuroCup Γυναικών και υποδέχεται την Γκντίνια στις 17:00. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί διαδικτυακά από το επίσημο κανάλι της FIBA στο YouTube, ενώ η ρεβάνς είναι προγραμματισμένη για τις 20 Δεκεμβρίου.

TAGS MEDIA ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ